IZBODEN BOKSER U NOVOM PAZARU: Muškarac sa teškim povredama prevezen u bolnicu!

Autor:

Hronika

24.02.2024

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeni muškarac je prevezen vozilom Hitne pomoći u Opštu bolnicu u Novom Pazaru.

IZBODEN BOKSER U NOVOM PAZARU: Muškarac sa teškim povredama prevezen u bolnicu!

Foto: shutterstock

Večeras nešto posle 20 časova, u Ulici Miodraga Jovanovića u Novom Pazaru, došlo je do napada na jednog Kubanca, člana Bokserkog saveza Srbije. Prema saznanjima, Kubanac je zadobio ubodnu ranu oštrim predmetom ispred ugostiteljskog objekta nakon što je na njega nasrnula grupa mladića.

Kako saznajemo, Kubanski bokser je prevezen vozilom hitne pomoći u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, gde mu lekari pružaju medicinsku pomoć. Trenutno nije poznat stepen povreda, ali se preduzimaju sve neophodne mere kako bi se pružila adekvatna nega.

Intenzivna potraga za napadačima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave Novi Pazar, intenzivno tragaju za učesnicima ovog incidenta. Detalji o motivima napada za sada nisu poznati, ali nadležne službe preduzimaju sve korake kako bi identifikovale počinioce i sprovela istragu.

Reakcije javnosti

Ovaj incident izazvao je veliku pažnju javnosti u Novom Pazaru, ali i šire. Građani izražavaju zabrinutost zbog ovakvog događaja i apeluju na nadležne organe da hitno reaguju i pronađu odgovorne za napad na Kubanca. Takođe, ističe se i važnost osiguranja bezbednosti i zaštite svih građana, kao i uloga policije u održavanju reda i mira u zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading