OTAC DEČAKA KOD KOGA JE JUČE PRONAĐEN NOŽ U "RIBNIKARU" RADIO FORENZIKU TELEFONA KOSTE KECMANOVIĆA! Novi detalji incidenta u školi na Vračaru!

Autor:

Hronika

24.02.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident u školi dogodio se u jutarnjoj smeni, a vest je odjeknula u svim medijima.

OTAC DEČAKA KOD KOGA JE JUČE PRONAĐEN NOŽ U "RIBNIKARU" RADIO FORENZIKU TELEFONA KOSTE KECMANOVIĆA! Novi detalji incidenta u školi na Vračaru!

Foto: Republika, Shutterstock, Printscreen

U beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, u kojoj se prošlog maja dogodio jeziv zločin kada je ubijeno devetoro učenika i pripadnik obezbeđenja i ranjeno još petoro, juče je došlo do incidenta koji je veoma uznemirio javnost.

Naime, učenik osmog razreda te škole navodno je doneo na nastavu nož. Nakon trećeg časa prepodnevne smene, jedan maturant te škole izrazio je sumnju da njegov drug ima hladno oružje u rancu i obavestio o tome direktora škole. Otišli su u učionicu i tamo zatekli ranac u poslednjoj klupi, a školski policajac je ustanovio da u ruksaku ipak ima noža.

Foto: Republika

OŠ Vladislav Ribnikar

Učenik je za to vreme bio u dvorištu na velikom odmoru, a škola je odmah odreagovala i pozvala ga na razgovor.

Inače, prema saznanjima Blica, otac deteta kod koga je pronađen nož radio je forenziku telefona u slučaju masovnog ubistva u istoj školi u maju prošle godine koje je počinio Kosta Kecmanović, učenik tada 7. razreda.

MUP je juče saopštio da je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" oko 10.35 časova školskom policajcu prijavljeno da učenik osmog razreda ima nož u rancu i da je taj učenik je odmah pronađen i doveden kod direktora škole.

Kako je navedeno, niko nije povređen, niti je učenik ikome pretio i svi učenici OŠ "Vladislav Ribnikar" su bezbedni.

Otac ubijene devojčice svedočio u toku incidenta

Inače, u isto vreme kada se sve dešavalo u OŠ "Vladislav Ribnikar", u parničnom postupku koji se vodi protiv roditelja ubice, svedočio je otac ubijene devojčice Sofije Negić.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@NOVAStv, Printscreen/www.tiktok.com/sofiijanegic

Slobodan i Sofija Negić

Moja Sofija i ja smo imali jaku vezu još od kada je bila tačkica u stomaku. Zvali smo je Graška. Mi smo bili tata Graška i mama Graška. Kasnije sam ja bio Sofijin Tata sa velikim T. Na to sam ponosan jer mi je objasnila da se to ime zaslužuje. Kada sam se operisao usled teške bolesti kičme, a imao sam tri operacije, ona je bila moja pomoć i rekla mi je: " Uspećeš, ti si moj heroj". I danas sam motivisan tom rečenicom - rekao je Slobodan i dodao da se trudio da uz Sofiju bude bolji čovek, čemu je i nju učio.

Podsećanja radi, 27 članova porodica tužilo je roditelje maloletnog dečaka ubice Koste Kecmanovića, Vladimira i Miljanu Kecmanović za masakr koji se 3. maja prošle godine dogodio u ovoj školi.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
sacha

24.02.2024 16:36

Tu skolu hitno zatvoriti, djake upisati ( rasturiti) u drugim skolama, zgradu srusiti i napraviti par za decu......

Odgovori 58 8
Lepa

25.02.2024 10:28

@sacha - Sacha@ ma ajte molim vas, da se elita meša sa obicnom decom!? Nemoguca misija!

Miljan J

24.02.2024 19:06

U velikim gradovima gužvi normalno je da se ljudi osećaju nebezbedno .

Odgovori 10 19
Vesna

24.02.2024 20:20

Ta skola je oduvek bila problematicna i to ne zbog dece vec zbog roditelja koji su svi od reda iz sopstvenih fristracija i kompleksa slali decu u tu skolu i silili ih da budu posebna iako su i oni i deca samo prosecni, nikako izuzetni primerci ljudskog roda.

Odgovori 72 7