DRAMA NA SAVSKOM NASIPU: Muškarac pao sa drveta!

Autor:

Hronika

23.02.2024

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je prevezen u Urgentni centar, na odeljenje reanimacije.

DRAMA NA SAVSKOM NASIPU: Muškarac pao sa drveta!

Foto: shutterstock

Jedan muškarac star oko 60 godina teško je povređen pošto je pao sa krošnje drveta na Savskom nasipu.

Kako prenosi Telegraf, on je pao sa visine od oko pet metara i po dolasku ekipe Hitne pomoći bio je svestan.

On je prevezen u Urgentni centar, na odeljenje reanimacije.

UBISTVO U MLADENOVCU

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv šestorice okrivljenih da su 28. agvusta 2023. godine u jednom ugostiteljskom lokalu u Mladenovcu pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju lišili života D.A. i to nakon nesuglasica oko naručivanja pesama od muzičara.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrdjivanju, okrivljenima Marku P, Bojanu P, Milošu J. i Danijelu S. na teret se stavlja krivično delo Teško ubistvo u saizvršilaštvu, dok se Marko S. i Saša S. terete za krivično delo Učestvovanje u tuči.

Tužilaštvo je predložilo sudu da Marku P, Bojanu P, Milošu J. i Danijelu S. produži pritvor da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, a Bojanu P. i zbog opasnosti od bekstva.

U odnosu na okrivljenog Miloša J. tužilaštvo je sudu predložilo da mu izrekne meru bezbednosti Obavezno prihijatrijsko lečenje i čuvanje u zdravstvenoj ustanovi, imajući u vidu da iz nalaza i mišljenja veštaka o njegovom duševnom zdravlju proizlazi da boluje od duševne bolesti.

Postoji opravdana sumnja da je Marko P. 28. avgusta 2023. godine oko 23:30 časova, sedeći za stolom do muzike sa ostalim okrivljenima u jednom ugostiteljskom objektu u Mladenovcu, najpre ušao u raspravu sa D.A. jer mu u više navrata nije dozvoljavao da naruči pesmu od muzičara. D.A. je sedeo za drugim stolom društvu sina i bratanca.

Iako su i otac i sin pokušali u više navrata da smire situaciju, ubrzo je došlo do fizičkog napada osumnjičenih na D.A, kojeg su tukli pesnicama, nogama, pivskim flašama, usled čega je on pao na pod, a okrivljeni su nastavili da mu zadaju udarce.

Kada je njegov sin V.A. prišao da pomogne ocu, osumnjičeni su i njemu zadali više udaraca, usled kojih je zadobio lake telesne povrede.

D.A. je preminuo na licu mesta, a osumnjičeni su napustili lokal.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Tagovi

Komentari (0)

Loading