POZNAT IDENTITET RANJENOG MUŠKARCA U BEOGRADU! Izboden ispred restorana, a iznenadićete se ko je u pitanju!

Autor:

Hronika

23.02.2024

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je odbio saradnju sa policijom.

POZNAT IDENTITET RANJENOG MUŠKARCA U BEOGRADU! Izboden ispred restorana, a iznenadićete se ko je u pitanju!

Foto: Shutterstock, Tanjug/J. PAP

Hitna pomoć i policija

Muškarac (46) koji radi kao kuvar u poznatom restoranu na Novom Beogradu, primljen je u Urgentni centar sa ranom na grudima.

Prema nezvaničnim informacijama, on se sam dovezao u Urgentni centar i nije želeo da sarađuje sa policijom u vezi sa incidentom. Rekao je samo da je napadnut ispred restorana gde radi kao kuvar. Inspektori su pokrenuli istragu i proveravaju njegove navode.


Lekari su uspeli da saniraju povredu na grudima muškarca, nakon čega je pušten na kućno lečenje. Istraga je i dalje u toku, a tužilaštvo je obavešteno o slučaju.

Ovaj incident je izazvao pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da je muškarac odbio da sarađuje sa policijom. Takođe, činjenica da je napadnut ispred restorana na Novom Beogradu, dodatno je intrigantna i budi pitanja o mogućim motivima napada.

Šta raditi ukoliko zadobijete povrede od noža?

Ukoliko vas ubodu nožem, trebalo bi odmah potražiti medicinsku pomoć. Evo nekih koraka koje možete preduzeti dok čekate hitnu službu:

Zaustavite krvarenje pritiskanjem čiste krpe ili gaze na ranu. Ako je moguće, podignite povređeni deo tela iznad nivoa srca da smanjite gubitak krvi.
Ne pokušavajte da izvadite nož iz rane, jer to može izazvati više štete i krvarenja. Ako je nož jako zaboden, možete ga stabilizovati zavojem ili lepljivom trakom.
Pokrijte ranu sterilnim zavojem ili čistom krpom da sprečite infekciju. Promenite zavoj ako se natopi krvlju.
Ako osetite vrtoglavicu, slabost, mučninu, bledilo ili otežano disanje, lezite i podignite noge da poboljšate cirkulaciju.
Ako imate alergiju na tetanus, obavestite lekare o tome. Možda ćete morati da primite injekciju protiv tetanusa da biste sprečili ozbiljnu infekciju.
Ubod nožem može biti veoma opasan i izazvati ozbiljne komplikacije, kao što su unutrašnje krvarenje, oštećenje organa, šok ili smrt. Zato je važno da što pre dobijete profesionalnu medicinsku negu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading