ODBIO SARADNJU SA POLICIJOM: Muškarac sa povredom na grudima završio u Urgentnom centru u Beogradu!

Autor: M.B.

Hronika

23.02.2024

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac sa povredom na grudima stigao u Urgentni centar u Beogradu.

ODBIO SARADNJU SA POLICIJOM: Muškarac sa povredom na grudima završio u Urgentnom centru u Beogradu!

Foto: DANIEL KARMANN / AFP / Profimedia

U noćnim satima, pacijent B.G. (46) stigao je u Urgentni centar u Beogradu sa povredom na grudima, čime je pokrenuo pitanja o tome šta se tačno desilo. Nezvanično, saznajemo da je povreda nastala na Novom Beogradu, međutim, B.G. je odbio saradnju sa policijom, ostavljajući misteriju oko okolnosti povrede.

Iako su detalji o povredi B.G. (46) nejasni, činjenica da se povreda desila na Novom Beogradu dodatno budi znatiželju. Gradski deo Novog Beograda, poznat po svojoj dinamičnoj atmosferi, sada je postao poprište misteriozne povrede koja je dovela B.G. u Urgentni centar.

Odbijanje saradnje sa policijom

Jedan od ključnih elemenata ove priče je B.G.-ovo odbijanje saradnje sa policijom. Ovaj potez ostavlja prostor za špekulacije i postavlja pitanje šta bi moglo biti razlog odbijanja saradnje, dodatno uvećavajući misteriju oko ovog slučaja.

- Lekari su mu konstatovali laku povredu u grudnom košu, najverovatniju, nanetu oštrim predmetom. O načinu povređivanja nije želeo da sarađuje sa policijom- kaže izvor Telegrafa.

Šta raditi ukoliko zadobijete povrede od noža?

Ukoliko vas ubodu nožem, trebalo bi odmah potražiti medicinsku pomoć. Evo nekih koraka koje možete preduzeti dok čekate hitnu službu:

Zaustavite krvarenje pritiskanjem čiste krpe ili gaze na ranu. Ako je moguće, podignite povređeni deo tela iznad nivoa srca da smanjite gubitak krvi.
Ne pokušavajte da izvadite nož iz rane, jer to može izazvati više štete i krvarenja. Ako je nož jako zaboden, možete ga stabilizovati zavojem ili lepljivom trakom.
Pokrijte ranu sterilnim zavojem ili čistom krpom da sprečite infekciju. Promenite zavoj ako se natopi krvlju.
Ako osetite vrtoglavicu, slabost, mučninu, bledilo ili otežano disanje, lezite i podignite noge da poboljšate cirkulaciju.
Ako imate alergiju na tetanus, obavestite lekare o tome. Možda ćete morati da primite injekciju protiv tetanusa da biste sprečili ozbiljnu infekciju.
Ubod nožem može biti veoma opasan i izazvati ozbiljne komplikacije, kao što su unutrašnje krvarenje, oštećenje organa, šok ili smrt. Zato je važno da što pre dobijete profesionalnu medicinsku negu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading