ISPUNILA SVOJU POSLEDNJU ŽELJU, PA IZREŠETANA! Ema je imala cilj kobnog 3. maja, ostvarila ga je tik pred SMRT!

Autor:

Hronika

23.02.2024

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Kobiljski ostvarila je svoju veliku želju, a onda postala heroj odeljenja 7/2 kada je stala ispred pištolja Koste Kecmanovića.

ISPUNILA SVOJU POSLEDNJU ŽELJU, PA IZREŠETANA! Ema je imala cilj kobnog 3. maja, ostvarila ga je tik pred SMRT!

Foto: Facebook

Suđenje u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović, odnosno dečaka-ubice Koste Kecmanovića koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro mališana i čuvara škole, i njegovih roditelja je nastavljeno u Višem sudu u Beogradu.

Roditelji Eme Kobiljski su juče svedočili pred Višim sudom u Beogradu gde su govorili o najtužnijem danu u njihovom životu, danu kada im je trinaestogodišnji monstrum usmrtio ćerku.

 - Trčim do škole i prvo što vidim je velik broj ljudi i Hitna pomoć. Nisam očekivala da to vidim. Na ulazu u školu sam videla Emine drugarice u kolima Hitne pomoći. Tresle su se, košulje su im bile kravave. Rekle su da je dečak pucao i da su pobegle - ispričala je Nina Kobiljski i dodala da je Ema tog dana odgovarala istoriju, te da joj je bio cilj da dobije veliku peticu, što je i uspela, a onda joj je drug iz odeljenja presudio:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nina i Dragan Kobiljski

- Stižu informacije da je Emin drug iz odeljenja pogođen u nogu, da je ranjena nastavnica istorije. Znala sam da je Ema prvi čas imala istoriju jer je učila i rekla da joj fale dva plusa za veliku peticu. Kada je sve prošlo, pitala sam da li je odgovarala, rečeno mi je da je sve znala. Ona je stigla da ispuni sve što je sebi zacrtala za taj dan - rekla je očajna majka Eme Kobiljski detaljno opisujući jezive slike dana koji im je zauvek promenio živote.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Voja

25.02.2024 19:37

Dečak je sebi dao pravo da oduzme život i budućnost drugoj deci. Zašto roditelji ne prihvate svoju krivicu u svoje ime i ime svog maloletnog sina

Odgovori 14 2
Gordana

27.02.2024 18:24

@Voja - Zato sto se nadaju da ce se izvuci!