''IMAM POTREBU DA OPROSTIM, DA BIH TUGOVALA U MIRU!'' Vapaji Nine Kobiljski razaraju dušu: Kosta je u crno zavio stotine svetova jer ga otac i majka nisu lečili!

Autor:

Hronika

22.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči majke ubijene Eme Kobiljski lede krv u žilama.

''IMAM POTREBU DA OPROSTIM, DA BIH TUGOVALA U MIRU!'' Vapaji Nine Kobiljski razaraju dušu: Kosta je u crno zavio stotine svetova jer ga otac i majka nisu lečili!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nina Kobiljski majka ubijene Eme pokazala je svoje veliko srce pred punom sudnicom Višeg suda u Beogradu u parnici protiv Kecmanovića i škole "Vladislav Ribnikar" u kojoj se zločin dogodio.

Nina je ostavila mogućnost da joj se Miljana Kecmanović obrati lično i traži oproštaj. Nina je istakla da je Kosta vapio za pomoći, ali da mu je roditelji nisu pružili.

- Patim što Kostini roditelji njemu nisu bili uzdanica da će mu pomoći. Patim istinski što nisu rešavali problem kako treba svesno i odgovorno. Osećam žal i neprebol, a ne mržnju, jer ovo nije smelo da se desi. Zločinac je u kriznoj situaciji iskoristio oružje jer nije razgovarao o problemu i pritisku - rekla je Nina Kobiljski.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nina i Dragan Kobiljski

Objasnila je da je maloletnik uzeo oružje svog oca i pucao u glavu i tela na način kako ga je otac učio i time lečio frustraciju i depresiju.

Kobiljski se ogradila rekavši da ne govori da su Kecmanovići zapostavljali dete jer su oni takav život želeli.

- Problem iz njihove kuće se izlio i u crno zavio stotine svetova. Kostini roditelji su imali odgovornost da ne dođe do ove tragedije, a od 3. maja su dobili odgovornost prema kompletnom društvu. 

Zašto nisu došli i rekli: "Ljudi, mi smo pogrešili. Žao nam je. Mi hoćemo da podnesemo odgovornost"?! 

- Meni niko nije došao i to rekao, a ja imam intimnu potrebu da oprostim da bih mogla da tugujem u miru, a ne da živim u očaju i besu - istakla je Emina majka.

Republika

Foto: promo/printscreen/facebook

Kosta Kecmanović

Slomljena je podsetila da je Vladimir Kecmanović sina učio veštinama za koje je on odlučio da su za njega, a da se majka tome nije usprotivila. 

- Mi nemamo priliku da sa njima odemo na groblje, da plačemo za mrtvom decom i da verujemo u ljudskost. Mi smo očekivali da ćemo sa Kostinim roditeljima biti na istoj strani, a ne na suprotnim i da ćemo zajedno patiti. To razara - rekla je Nina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Golub

26.02.2024 23:41

Ova mama od devojčice fenirala se i došla j sudnicu sa kilo pudera na licu.

Odgovori 1 12