"KOSTA JE IMAO KRIZE SVESTI I LEČEN JE NA PSIHIJATRIJI, RODITELJI SU TO KRILI": Nina Kobiljski iznela JEZIVE DETALJE - Zbog njenih reči su svi u sudnici plakali!

Autor:

Hronika

22.02.2024

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo suđenje počelo je u oktobru, kada je zaključeno pripremno ročište, a krajem decembra svedočili su članovi porodica ubijenih - Božović, Čikić, Martinović, Aćimović i Vlahović.

"KOSTA JE IMAO KRIZE SVESTI I LEČEN JE NA PSIHIJATRIJI, RODITELJI SU TO KRILI": Nina Kobiljski iznela JEZIVE DETALJE - Zbog njenih reči su svi u sudnici plakali!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Suđenje u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović, odnosno Miljane, Vladimira i masovnog ubice Koste Kecmanović koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro mališana i čuvara škole, danas je nastavljeno u Višem sudu u Beogradu.

Nina Kobiljski danas je nastavila svoje svedočenje i ispričala da zna da je Kosta lečen u više navrata zbog kriza svesti, i to u istoj ustanovi u kojoj ga danas veštače. Takođe je rekla je da krivi roditelje Miljanu I Vladimira što su zanemarili taj problem.

Osim toga, ona je poručila braniocima Kecmanovića da njihovo "žao mi je" ništa ne znači i da su majka i otac dečaka morali da nađu način da im se lično obrate.

- Nadali smo se da ćemo biti na istoj strani, a ne na dve. Da ćemo zajedno da žalimo, da saosećamo u bolu i da zajedno idemo na groblje naše dece. Da imaju osećaj odgovornosti i da kažu: " Ljudi, krivi smo, nismo hteli tako - rekla je Nina. 

Podsetimo, tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading