ISPITUJE SE SLUČAJ PRINUDNOG SLETANJA AVIONA NA LETU ZA DESELDORF!

Autor:

Hronika

20.02.2024

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo je formiralo predmet.

ISPITUJE SE SLUČAJ PRINUDNOG SLETANJA AVIONA NA LETU ZA DESELDORF!

Foto: pixabay.com

Više javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa Upravom kriminalističke policije utvrđuje sve okolnosti u vezi sa prinudnim sletanjem aviona na letu JU324 iz Beograda do Diseldorf, saznaje "Blic".

Kako se saznaje, tužilaštvo je formiralo predmet i naložilo policiji da prikupi sve neophodne informacije i obaveštenja u vezi sa ovim događajem, da li je bilo eventualnih propusta i ko je za to odgovoran.

Pilot tražio da se odmah prizemlje

Podsećanja radi, avion koji je 18. februara krenuo iz Beograda prema Diseldorfu sa aerodroma "Nikola Tesla" zatražio je hitno vraćanje na aerodrom ubrzo posle uzletanja, što je dovelo do manjih poteškoća u vazdušnom prometu.

Er Srbija je obavestila javnost da je let broj JU324 na relaciji Beograd-Diseldorf, kojeg je izvršavala njihova partnerska avio-kompanija, preusmeren nazad u Beograd iz tehničkih razloga.

U saopštenju Er Srbije je pisalo:

- Avion je bezbedno sleteo na beogradski aerodrom. Er Srbija žali zbog neprijatnosti i čini sve što je u njenoj moći da osigura da se let nastavi što je moguće pre. Bezbednost putnika nije bila ugrožena ni u jednom trenutku. Za više informacija, molimo putnike da pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete naš veb-sajt airserbia.com ili naše stranice na društvenim mrežama. Bezbednost naših putnika i članova posade su najvažniji prioritet za Er Srbiju - naveli su.

(Blic)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading