BAHATI VOZAČI NAPRAVILI HAOS! Brza vožnja na obilaznici u Borči IZAZVALA BES KOD GRAĐANA (VIDEO)

Autor: M.B.

Hronika

15.02.2024

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video snimak brze i nesavesne vožnje u Borči izazvao bes među građanima.

BAHATI VOZAČI NAPRAVILI HAOS! Brza vožnja na obilaznici u Borči IZAZVALA BES KOD GRAĐANA (VIDEO)

Foto: Printscreen/X/rekapitulacija

Danas je na platformi X osvanuo video snimak koji je izazvao burne reakcije među čitaocima. Snimak brze i nesavesne vožnje na obilaznici oko Borče izazvao je brojne komentare, sa različitim teorijama o ponašanju vozača belog forda koji je glavni akter ovog incidenta.

 

 

Polemika o stanju vozača

Jedna od najzanimljivijih tema koja se provlači kroz komentare jeste stanje vozača belog forda. Dok jedna polovina komentara nagađa da li je vozač pod uticajem alkohola, narkotika ili je jednostavno bahat, drugi primećuju i nemarnost osobe koja je snimala celu situaciju. Neki čak spekulišu da je vozač-kamerman planski vozio iza, kako bi sve usnimio.

Reakcija vozača kamiona


Među komentarima se istakao i jedan vozač kamiona koji je podelio svoje iskustvo:

-To je bezobrazluk. Vozim kamion i imam blokadu na 90km/h i dosta njih namerno usporava ispod 80 i kad krenem da ih pretičem, oni ubrzaju na preko 90. Kad vide da sam se vratio u desnu traku, smanje brzinu na ispod 90- Ova izjava dodatno baca svetlo na kompleksnost situacije i ponašanje u saobraćaju.

Video snimak brze i nesavesne vožnje na obilaznici oko Borče izazvao je žestoku reakciju javnosti, stvarajući prostor za diskusiju o ponašanju vozača i odgovornosti u saobraćaju. Ovakvi incidenti pokreću važnu temu o bezbednosti u saobraćaju i odgovornom ponašanju svih učesnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading