REČENICA ZBOG KOJE JE JUČE CELA SUDNICA PLAKALA! Majka Adriane, devojčice koju je ubio Kosta Kecmanović otkrila da je njena ćerka ŽELELA DA BUDE HIRURG - Imala želju da izleči dedino srce!

Autor:

Hronika

15.02.2024

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji ubijene Adriane Dukić govorili su juče o stravičnom ubistvu njihove ćerke, kao i danu kada je Kosta Kecmanović zauvek uništio njihovu porodicu.

REČENICA ZBOG KOJE JE JUČE CELA SUDNICA PLAKALA! Majka Adriane, devojčice koju je ubio Kosta Kecmanović otkrila da je njena ćerka ŽELELA DA BUDE HIRURG - Imala želju da izleči dedino srce!

Foto: ST/Nikola Mutic, tiktok.com/printscreen, shutterstock

Majka ubijene devojčice Adriane Dukić u OŠ "Vladislav Ribnikar", Biljana Dukić juče je pred Višim Sudom u Beogradu govorila je stravičnom bolu sa kojim se bori od 3. maja prošle godine kada je ostala bez ćerke.

Republika

Foto: facebook

Kosta Kecmanović, Adriana Dukić

Majci ubijene djevojčice Adriane, jedne od 10 žrtava tinejdžera Koste Kecmanovića juče je više puta bilo teško da priča o svemu, međutim, ona je ipak smogla snage da govori o užasima sa kojima se susreće od tog kobnog dana. 

- Mi smo mrtvi od tog dana. Doživotno ćemo biti mrtvi. Nedelja je umesto dana za porodični ručak postala dan za groblje. Idemo stalno na Adrianin grob. Dane i ja smo živeli za porodicu. Moj život su moja deca. Kada me je Dane pitao kako ćemo da sahranimo Adrijanu? Nisam znala gde sam i  rekla sam šta me pitaš i da to nije bio naš plan - rekla je ona između ostalog. 

Međutim, ono što je kod mnogih u sudnici izazvalo suze, jeste svedočenje majke o budućnosti koju je planirala njena ćerka. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Kosta Kecmanović, Adriana Dukić

 

Ona je, kako je Biljana otkrila, želela da bude kardiohirurg, kako bi izlečila srce svog dede

- Moj tata je rekao: "Ja ću uveliko da umrem dok ti Anči završiš, a sahranio je svoju Anči - rekla je Biljana, koja se potom osvrnula na svoje drugo dvoje dece: 

- Ćerka je postala nestašna, svađa se sa učiteljicom. Sin odbija da uči. Marina je ostala bez najvećeg uzora , a Danilo bez podrške. Idemo svi na psihoterapije - rekla je lomeći šake u sudnici. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

16.02.2024 13:28

Jadna deca su izgubila svaki motiv da se trude - ONA koja je sve to bila i radila je mucki ubijena, zlotvor je zavio u crno 16 porodica i celu Srbiju. Nije pucao u neprijatelje, nije pucao u naoruzane ljude koji mogu da mu uzvrate, pucao je u decu koja su bila u skoli, koja su radila ono sto deca treba da rade. Kosta Kecmanovic i njegovi roditelji moraju biti na dozivotnom lecenju i dugogodisnjoj robiji - inace ce civilizacija biti porazena i nestati...