KOMŠIJI RASCOPAO GLAVU SATAROM ALI TVRDI DA NIJE KRIV! Počelo suđenje za pokušaj ubistva u Staroj Pazovi!

Autor:

Hronika

07.02.2024

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuženi su, prema navodima izvora, stalno provocirali Milenka i smetalo im je što je tu.

KOMŠIJI RASCOPAO GLAVU SATAROM ALI TVRDI DA NIJE KRIV! Počelo suđenje za pokušaj ubistva u Staroj Pazovi!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Suđenje N.T. optuženom za pokušaj ubistva komšije Milenka Bosanca iz Stare Pazove započelo je u ponedeljak u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici. Prema navodima optužnice, N.T. je u februaru prošle godine nasrnuo satarom na svog komšiju i udario ga u glavu, nakon čega je Milenko pao na zemlju i ostao u krvi.

- Milenko je pre sukoba kupio plac koji se graniči sa placom porodice N.T. i tamo sagradio kuću. Za sve što je radio imao je građevinsku dozvolu, ali im je iz nekog razloga smetao što je tu i što je uzeo taj plac. Stalno su ga provocirali, dobacivali mu, pili po ceo dan... Kobnog dana Milenko je bio na svom placu kada mu je okrivljeni iz čista mira prišao sa leđa i uradio ga satarom po sred glave, kad je Milenko pao on je otišao i ostavio da ga leži u krvi - kazao je izvor Informera iz istarge za medije.

Prema izjavi izvora iz istrage, motiv napada mogao bi biti taj što je Milenko kupio plac koji se graniči sa placom porodice N.T. i tamo sagradio kuću. Optuženi su, prema navodima izvora, stalno provocirali Milenka i smetalo im je što je tu.

- Ljudi su pokušali da mu pomognu, ali je N.T. sprečio da Milenko uopšte uđe u auto. Jedva je prevezen u bolnicu i tamo su mu se borili za život. Povrede koje je zadobio bile su opasne po život - objasnio je izvor.

Na pripremnom ročištu su tužilaštvo i odbrana iznosili dokazne predloge za dalje izvođenje dokaza tokom glavnog pretresa. Advokatica oštećenog Milenka Bosanca istakla je da bi delo trebalo prekvalifikovati u teško ubistvo u pokušaju, imajući u vidu da je Milenko napadnut sa leđa i da mu nije pružena pomoć.

- Odbrana je istakla na ročištu da bi, s obzirom da je Milenko napadnut sa leđa i da mu nije pružena nikakva pomoć, ovo delo trebalo da se prekvalifikuje u krivično delo teško ubistvo u pokušaju - kazala je advokatica.

Na ročištu se okrivljeni izjasnio da nije kriv za pokušaj ubistva, već oseća krivicu za neko drugo, lakše krivično delo. Po završetku pripremnog dela ročišta, izvođenje dokaza trebalo bi da obuhvati iznošenje odbrane okrivljenog, ispitivanje oštećenog Milenka Bosanca i drugih svedoka koji su bili svedoci događaja.

- Nisam kriv za delo koje mi se stavlja na teret, odnosno pokušaj ubistva. Osećam krivicu ali za neko drugo, lakše krivično delo - rekao je okrivljeni N.T.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading