ČOVEK CIGLAMA GAĐAO AUTOMOBILE NA SLAVIJI! Policija intervenisala, on nasrnuo i na njih - momentalno UHAPŠEN!

Autor:

Hronika

05.02.2024

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje, intervenisala je i policija, ali je čovek pokušao da gađa i policijske službenike.

ČOVEK CIGLAMA GAĐAO AUTOMOBILE NA SLAVIJI! Policija intervenisala, on nasrnuo i na njih - momentalno UHAPŠEN!

Foto: Shutterstock

Jedan čovek star 45 godina naprvio je pravu pometnju u saobraćaju i ugrozio bezbednost na Slaviji kada je na automobile počeo da baca cigle.

Kako se saznaje, intervenisala je i policija, ali je čovek pokušao da gađa i policijske službenike.

Oni su ga uhapsili zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti, zbog čega je protiv njega podneta prijava u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom.

Kako se saznaje, čovek je bio u alkoholisanom stanju.

Kako se ponašati ukoliko ste doživeli saobraćajnu nesreću?

U slučaju nastanka saobraćajne nezgode vozač je dužan da pre svega isključi motor svog vozila, kako bi smanjio rizik od nastanka požara ili eksplozije. Nakon toga treba da uključi sve pokazivače pravca, kako bi na najbrži i najbolji način obavestio ostale vozače o postojanju opasnosti na putu, na mestu nezgode. Pre napuštanja vozila vozač, odnosno učesnik saobrajćajne nezgode, mora da obuče svetloodbojni prsluk koji se po pravilu nalazi u vozilu „na dohvat ruke". Bez izuzetka, odmah nakon saobraćajne nezgode mora se uvek obezbediti lice mesta i tako što će se postaviti sigurnosni trougao, na bezbednom rastojanju od mesta saobraćajne nezgode, što znači najmanje 50 m na putu van naselja, a na putu u naselju na udaljenosti od 10 m. Tako će vozač koji nailazi moći blagovremeno da reaguje, zaustavi vozilo i izbegne opasnost. Na auto putu na kome važi veća ograničenje brzine, sigurnosni trougao treba da bude postavljen na još većem rastojanju u odnosu na put van naselja. Zbog bezbednosti, postavljanje sigurnosnog trougla mora da se izvede sa velikom opreznošću, krećući se uz ivicu kolovoza.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading