"DEVOJKA JE BEŽALA, DOK JE ON LEŽAO NA SRED PARKA": Očevici pucnjave na Karaburmi opisali dramu, ranjeni Bogdan izustio 6 REČI!

Autor:

Hronika

04.02.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan J. zadobio je dve prostrelne rane iz vatrenog oružja u predelu butine i nakon pružene prve pomoći, prevezen je u Urgentni centar.

"DEVOJKA JE BEŽALA, DOK JE ON LEŽAO NA SRED PARKA": Očevici pucnjave na Karaburmi opisali dramu, ranjeni Bogdan izustio 6 REČI!

Foto: Društvene mreže

Uzburkane emocije i haos zavladali su sinoć u Danteovoj ulici na Karaburmi, kada je mladi Bogdan J. (23) ranjen u pucnjavi, dok je njegova devojka, srećom, prošla bez povreda. Pucnjava se dogodila oko 20.15 sati u parku okruženom zgradama, ostavljajući za sobom traga uzbuđenja i straha među lokalnim stanovništvom.

Svedočenje očevidaca

Jedan od očevidaca događaja opisao je trenutke neposredno nakon pucnjave.

Čulo se nekoliko rafala ali smo mislili da su u pitanju petarde ili tako nešto s obzirom na to da je ovo, kao što vidite navijački kraj Partizana. Stalno ono nešto slave, proslavljaju, prave bakljade. Izašao sam na prozor i video kako jedna devojka beži, dok mladić leži nasred parka i viče: "Mamu vam vašu. Platićete za ovo!" a onda je počeo da doziva pomoć - kaže sagovornik Kurira.

Reakcija lokalnog stanovništva

Uznemireni građani su izrazili svoj strah i zabrinutost zbog ovog događaja.

- Policija je blokirala ceo kraj, bilo ih je na svakom ćošku. Opšti haos je bio - rekao je jedan od stanara za Kurir. Takođe, svedok je istakao da je Bogdan J. problematična ličnost, povezan sa određenom grupom momaka poznatih po problematičnom ponašanju.

- Ima određena grupica momaka koja je poznata u kraju i to svi znaju... Bave se drogom i svi gledaju da ih se klone, pa tako je bolje ne pričati o tome. Nije bezbedno. Bio je i hapšen zbog narkotika, a priča se i da mu ovo nije prvo ranjavanje - naveo je sagovornik.

Ranjavanje i posledice

Bogdan J. zadobio je dve prostrelne rane iz vatrenog oružja u predelu butine i nakon pružene prve pomoći, prevezen je u Urgentni centar. Jedan od stanara opisao je trenutak kada je video devojku koja je krenula ka parku, a zatim začuo pucnjeve.

Video sam je sa balkona. Kada je čula pucnjeve, pokrila je uši i pobegla. Delovalo mi je kao da puca petarda. Nisam imao predstavu da je pištolj - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading