UŽAS U JAGODINI! MLADIĆ UŠAO U VEZU SA DEDOM PA GA PREKLAO! Zorana izudarao METALNOM ŠIPKOM po glavi - onda je učinio nešto krajnje GNUSNO!

Autor:

Hronika

25.01.2024

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno, osumnjičeni tinejdžer i žrtva su bili u nekoj vrsti veze.

UŽAS U JAGODINI! MLADIĆ UŠAO U VEZU SA DEDOM PA GA PREKLAO! Zorana izudarao METALNOM ŠIPKOM po glavi - onda je učinio nešto krajnje GNUSNO!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Šokantni detalji izlaze na videlo nakon što je otkriveno da je osamnaestogodišnji D.B. iz Paraćina optužen za brutalno ubistvo 70-godišnjeg Zorana S. u njegovom stanu u Jagodini prošlog novembra. Prema izvorima iz istrage, tinejdžer je navodno izbrisao svu komunikaciju sa žrtvom s oba telefona nakon izvršenja zločina.

- Istraga je utvrdila da je osumnjičeni tinejdžer nakon zločina sa svog telefona izbrisao celu prepisku sa žrtvom, kao i listing poziva. Potom je uzeo i telefon ubijenog Zorana S. i uradio isto to - objasnio je izvor iz istrage za Informer.

Metalnom šipkom mu okončao život

Zločin se dogodio 15. novembra 2023. u popodnevnim satima u kući Zorana S. u Vojvođanskoj ulici. Prema informacijama iz istrage, Zoran S. je namamio tinejdžera iz Paraćina u svoj stan, nakon čega je došlo do svađe koja je eskalirala u brutalni fizički napad. D.B. je, prema tvrdnjama, koristio metalnu šipku kako bi pretukao Zorana S. pre nego što ga je nožem ubio.

- Osumnjičeni je nakon zločina pozvao prijatelja i ispričao mu da je ubio Zorana S. i da pozove policiju. Njegov prijatelj je to i uradio, a jagodinska policija ubrzo je došla na mesto zločina i zatekla totalno nagu žrtvu u lokvi krvi - kaže sagovornik Informera iz istrage i dodaje da je ubica sačekao patrolu ispred kuće i da se mirno predao.

Istraga je otkrila da je D.B. nakon zločina obrisao sve tragove komunikacije s žrtvom s oba telefona - svojeg i ubijenog. Izvor iz istrage objasnio je: "Osumnjičeni tinejdžer je izbrisao celu prepisku sa žrtvom i listing poziva. Potom je uzeo i telefon Zorana S. i uradio isto."

Nakon zločina, D.B. je, prema izvorima, obavestio prijatelja o svojim postupcima i zatražio od njega da pozove policiju. Jagodinska policija odmah je reagovala, zatekavši žrtvu potpuno nagu u lokvi krvi. Osumnjičeni je, kako tvrde izvori, sačekao patrolu ispred kuće i mirno se predao.

Foto: facebook

Ubijeni starac

Bili u nekoj vrsti veze?!

- Osumnjičeni se nalazi u posebnom odeljenju zatvora gde borave maloletnici. Nakon veštačenja telefona, nadležno tužilaštvo naložilo je i to da se veštači njegova emocionalna zrelost koja će utvrditi u kom uzrastu je bio osumnjičeni u trenutku izvršenja zločina što će biti jedan od ključnih dokaza, na osnovu toga će mu se suditi, a kasnije i izreći mera za krivično delo ubistvo koje mu se stavlja na teret - kažu.

Navodno, osumnjičeni tinejdžer i žrtva su bili u nekoj vrsti veze. 

Na prvom saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini, D.B. se branio ćutanjem, ali je kasnije ipak odlučio progovoriti. Detalji o motivima zločina i vezi između osumnjičenog i žrtve izlaze na videlo kako istraga napreduje.

Osumnjičeni tinejdžer se trenutno nalazi u posebnom odeljenju zatvora za maloletnike, a postupak veštačenja njegove emocionalne zrelosti postao je ključan dokaz u određivanju njegove odgovornosti za ubistvo. Navodno su D.B. i Zoran S. bili u nekoj vrsti veze.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading