HAPŠENJE U JAGODINI! Otkrivena velika laboratorija droge! JEDAN U BEKSTVU!

Autor:

Hronika

19.01.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ilegalnoj laboratoriji, policija je pronašla čak 811 biljaka kanabisa i oko 12 kilograma suve materije za koju se sumnja da je marihuana.

HAPŠENJE U JAGODINI! Otkrivena velika laboratorija droge! JEDAN U BEKSTVU!

Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini, u saradnji sa specijalizovanim timom Uprave kriminalističke policije i Višim javnim tužilaštvom, nakon višemesečnog operativnog rada otkrili su ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane.

Uhapšeni su L. Š. (27) i I. S. (37) iz Ćuprije zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.


U sklopu akcije, policija traga i za tridesetšestogodišnjim muškarcem iz Ćuprije zbog sumnje da je izvršio isto krivično delo. U ilegalnoj laboratoriji, policija je pronašla čak 811 biljaka kanabisa i oko 12 kilograma suve materije za koju se sumnja da je marihuana.

Pored velike količine droge, kod I. S. policija je pronašla pištolj sa pet metaka i sedam metaka za lovački karabin za koje ne poseduje dozvolu. Zbog toga će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materijama.


Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Jagodini.

Ovo hapšenje predstavlja značajan korak u borbi protiv nelegalne proizvodnje i distribucije opojnih droga, a nadležni organi nastavljaju sa odlučnom borbom protiv kriminala u ovoj oblasti.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading