JEZIV SNIMAK GAŽENJA PEŠAKA SE ŠIRI DRUŠTVENIM MREŽAMA! Mladi vozač pokosio nesrećnu ženu na pešačkom - bahati mladić MOMENTALNO UHAPŠEN! (VIDEO)

Autor:

Hronika

18.01.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća na Starom aerodromu.

JEZIV SNIMAK GAŽENJA PEŠAKA SE ŠIRI DRUŠTVENIM MREŽAMA! Mladi vozač pokosio nesrećnu ženu na pešačkom - bahati mladić MOMENTALNO UHAPŠEN! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Barinfo Tv; shutterstock

Crnogorska policija i Hitna pomoć

U podgoričkom naselju Stari Aerodrom, juče oko 13 časova, došlo je do saobraćajne nezgode koja nije bila prijavljena Odeljenju bezbednosti Podgorica. Mladi vozač, N.Ć. (21) iz Podgorice, izazvao je nesreću, a policija je utvrdila da je on bio za upravljačem u trenutku incidenta.

N.Ć. je dao izjavu u prostorijama Centra bezbednosti Podgorica, dok će nadležni tužilac naknadno doneti odluku o pravnoj kvalifikaciji dela, saopštila je Uprava policije.

- Nakon što je objavljen video snimak na društvenim mrežama i u pojedinim medijima, operativnim aktivnostima službenika saobraćajne policije, kao i uvidom u evidencije registracije vozila, došlo se do saznanja ko je vlasnik vozila, a nakon toga do podataka, da je u vreme saobraćajne nezgode, vozilom upravljao N.Ć. (21) iz Podgorice - naveli su iz Uprave policije.

 

 

Snimak kruži društvenim mreža

Iako nesreća nije bila prijavljena od strane građana ili Odeljenja bezbednosti, operativne aktivnosti saobraćajne policije, uključujući analizu video snimaka na društvenim mrežama i evidenciju registracije vozila, omogućile su identifikaciju vozača i vlasnika vozila.

O događaju je obavešten državni tužilac koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji dela. Službenici policije će nastaviti sa aktivnostima u cilju potpunog rasvetljavanja ovog događaja - zaključuju u policiji.

Nakon identifikacije, N.Ć. je priveden u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Podgorica, gde su prikupljena obaveštenja u svojstvu građanina.

Državni tužilac je obavešten o događaju, a dalje odluke u vezi s pravnim aspektima ovog slučaja biće donesene naknadno.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading