OLIVER SE NAŠAO U FABRICI "TRAJAL" KADA SE DESILA EKSPLOZIJA! Ekskluzivna ispovest za Republiku: "Osetio sam jak udar, a onda video ogromnu pečurku - KROV JE BIO RAZBACAN PO DRVEĆU!" (VIDEO)

Autor:

Hronika

16.01.2024

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poginuo je osmanaestogodišnji mladić, a povređeno je četvoro.

OLIVER SE NAŠAO U FABRICI "TRAJAL" KADA SE DESILA EKSPLOZIJA! Ekskluzivna ispovest za Republiku: "Osetio sam jak udar, a onda video ogromnu pečurku - KROV JE BIO RAZBACAN PO DRVEĆU!" (VIDEO)

Foto: youtube.com/ RTV Krusevac

U fabrici „Trajal“ u Kruševcu jutros oko 9 časova prilikom procesa rada došlo je eksplozije u objektu za proizvodnju gorive trake. 

Prema prvim informacijama, jedna osoba je smrtno stradala, a četiri su povređene i one su kolima Hitne pomoći prevezene u Opštu bolnicu u Kruševcu. 

Kako je ta Republiku rekao Oliver M., meštanin Kruševca, koji inače radi u ovoj fabrici, detonacija je bila toliko jaka da su delovi pogona završili na obližnjim krošnjama.

- Strahovita eksplozija se desila u pogonu za raketno gorivo, što je na 100 metara od mene i mog pogona. Čuo sam eksploziju i pošto je bilo blizu, osetio sam taj udar, čuo stakliće... Potom se video ogroman dim i pečurku. U samoj zgradi se video ogroman plamen, a krov od zgrade od lima je bio po obližnjem drveću - kaže očevidac i dodaje da je brzo stigao i veliki broj policijskih i vatrogasnih vozila, kao i Hitna pomoć.

Kako je rekao za naš portal, njegov pogon nalazi se na samo stotinak metara od pogona za raketno gorivo gde se eksplozija i dogodila.

- Radim u drugom pogonu, ali gledamo u njih i oni u nas! Na 100 metara smo jedni od drugih - ispričao nam je.

On je istakao i da ovo nije prva eksplozija koja se događa u istoj fabrici.

- Pre nekoliko godina kod nas je i kolodrob pucao, ali tada na sreću niko nije poginuo. Tada je bila i veća detonacija nego sada - kazao nam je.

Podsećamo, tri muškarca i jedna devojka primljeni su u Opštu bolnicu u Kruševcu, potvrdila je RTS-u dr Vesna Stević Gajić, direktorka Opšte bonice Kruševac .

Troje povređenih se nalazi na hirurgiji i u svesnom su stanju, dok je jedna osoba u Urgentnom centru.

Još se utvrđuje tačan stepen njihovih povreda.

Požar koji je izbio usled eksplozije je lokalizovan, a pripadnici Policijske uprave u Kruševcu i Sektora za vanredne situacije obezbeđuju lice mesta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading