POLICIJA U ODŽAKU MLADIĆA (28) PRONAŠLA DROGU: Somborcu određen pritvor do 30 dana! (FOTO)

Autor:

Hronika

16.01.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden višem javnom tužiocu u Somboru. Nakon saslušanja, sudija mu je odredio pritvor do 30 dana.

POLICIJA U ODŽAKU MLADIĆA (28) PRONAŠLA DROGU: Somborcu određen pritvor do 30 dana! (FOTO)

Foto: PU Sombor

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su M. S. (1996) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Višeg suda u Somboru, izvršila pretres stana koji koristi osumnjičeni i u odžaku pronašla oko 100 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, oko 38 grama praha nalik na kokain, kao i dve vagice za precizno merenje.

M. S. je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden višem javnom tužiocu u Somboru. Nakon saslušanja, sudija mu je odredio pritvor do 30 dana.

Da podsetimo, pre nekoliko dana pipadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi isključili su iz saobraćaja četrdesetogodišnjaka koji je upravljao „škodom“ pod uticajem kokaina i bez vozačke dozvole.

Policija je u automobilu pronašla 10,35 grama praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, dok su kod devetnaestogodišnjeg suvozača nađene dve kesice i SIM kartica sa tragovima belog praha za koje se sumnja da potiču od kokaina.

Nakon veštačenja, protiv vozača i suvozača biće podnete odgovarajuće krivične prijave, nadležnom tužilaštvu. Vozaču je određeno zadržavanje do 12 časova, u kom roku je priveden nadležnom prekršajnom sudiji koji ga je kaznio novčanom kaznom u iznosu od 120.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading