DRAMA U CENTRU ČAČKA! Zapalio se kotao - evakuisane četiri osobe iz stana u prizemlju!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

11.01.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opšti haos u Nemanjinoj ulici.

DRAMA U CENTRU ČAČKA! Zapalio se kotao - evakuisane četiri osobe iz stana u prizemlju!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tokom jutarnjih sati danas, u Nemanjinoj ulici u Čačku, stanari su doživeli trenutke panike kada je došlo do izbijanja požara u kotlu u podrumu stambene zgrade.

Na sreću, vatrogasne ekipe su promptno reagovale i stigle na lice mesta, sprovodeći evakuaciju stanara iz stana u prizemlju, uključujući i dvoje dece. Zahvaljujući brzoj i efikasnoj akciji vatrogasaca, nije bilo povređenih, potvrdio je jedan od očevidaca u izjavi za RINU.

Požar je uspešno lokalizovan nakon što su vatrogasci sproveli hitnu intervenciju. Trenutno je u toku istraga koja će utvrditi tačan uzrok izbijanja vatre. Incident podseća na važnost brze reakcije i profesionalizma vatrogasnih timova u spašavanju života i imovine. Očekuje se da će dalja istraga pružiti više informacija o događaju i eventualnim preventivnim merama koje će se preduzeti kako bi se smanjila opasnost od sličnih incidenata u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading