SCENE IZ AKCIONOG FILMA NA ULICAMA VALJEVA! Policija ga pod rotacijom juri automobil - on udara u ogradu i nastavlja da beži! (VIDEO)

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

11.01.2024

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filmska scena odvijala se na ulicama Valjeva.

SCENE IZ AKCIONOG FILMA NA ULICAMA VALJEVA! Policija ga pod rotacijom juri automobil - on udara u ogradu i nastavlja da beži! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Noćas se u Valjevu odigrala neočekivana i napeta situacija kada je čovek u automobilu izazvao pravu dramu na ulicama, dok ga je policija pratila pod rotacijom.

Incident je počeo kada je policijska patrola primetila vozača koji je vozio pod rotacijom. U nameri da ga zaustave, policija je upalila sirene, ali vozač nije pokazao znakove zaustavljanja.

Umesto toga, čovek je nastavio vožnju i udario u bankinu, ali nije se zaustavio, već je nastavio kao da se ništa nije dogodilo.

 

 

Dok je vozio dalje, policijska patrola je pratila situaciju i pokušavala da ga zaustavi, ali vozač nije odustajao od bežanja. Filmska scena odvijala se na ulicama Valjeva, gde su građani gledali dramu koja se odvijala u realnom vremenu.

Nakon nekoliko minuta bežanja, vozač je konačno pristao na zaustavljanje, a policija je brzo intervenisala. Detalji razloga za ovu dramatičnu poteru nisu odmah poznati, ali incident ostavlja mnoga pitanja i misteriju u vazduhu.

Očevidci su izrazili zaprepašćenje i nevericu zbog neobične scene koja se odigrala na njihovim ulicama tokom noći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading