TRUDNICA POGINULA KADA SUPRUG VOZIO NA KONTROLU: Kamerman se direktno zakucao u automobil u kome se nalazio bračani par!

Autor:

Hronika

26.12.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća dogodila se oko 19:35 sati, kada je došlo do direktnog sudara dva automobila, verovatno izazvanog brzom vožnjom i pokušajem preticanja.

TRUDNICA POGINULA KADA SUPRUG VOZIO NA KONTROLU: Kamerman se direktno zakucao u automobil u kome se nalazio bračani par!

Foto: Facebook

Nakon stravične saobraćajne nesreće u kojoj su život izgubile četiri osobe, predsednik opštine Plav, Nihad Canović, doneo je Odluku o proglašenju Dana žalosti. Za dane žalosti proglašavaju se utorak, sreda i četvrtak odnosno 26, 27. i 28. decembar 2023. godine.

U nesreći nastradao je bračni par Mersin H. i njegova supruga Eldina. Oni su se nalazili u automobilu, u koji je direktno udario kamerman koji se sa kolegom vraćao iz pravca Rožaja. Kako je za portal Republika.rs ispričao izvor blizak istrazi, bračni par došao je na odmor iz Nemačke kako bi proveli praznike sa porodicom.

- Oni su išli iz suprotnog smera, a kamerman sa kolegom iz Rožaja. Pošto je taj deo puta, pravina, vozili su malo brže, i direktno udarili u auto u kome se nalazio bračni par. Tragedija je da su očekivali bebu, a da su taj dan krenuli do lekara u Berane - priča za Republiku - izvor blizak istrazi.

Na Fejsbuk profilu RTV "Glas Plava" objavljene su fotografije tragično nastradalih, 

Tragedija u plavu: četiri osobe poginule. Da im dragi allah podari Dženet svi smo allahovi i njemu se vraćamo - piše u objavi.

Iako su lekari Kliničko-bolničkog centra u Beranama uložili nekoliko sati truda u pokušaju da ga spasu, Mirza M., teško povređeni snimatelj RTV "Glas Plava", nažalost, je podlegao povredama.  

Nero C., omiljeni mladić iz čaršije, jedinac, preminuo je u Domu zdravlja u Plavu.

Kako priča naš sagovornik, od juče, grad tuguje za nesrećno nastradalima.

U Urgentni centar nakon nesreće dopremljena su tela dve osobe, muškarca i žene. Pokušana je reanimacija, ali, sve je bilo uzalud. Jedna osoba je životno ugrožena i lekari se bore za njen život - rekli su ubrzo posle nesreće iz Kliničko bolničkog centra Berane.

Nažalost, strahovanja lekara u Beranama su se obistinila, te je crni bilans nesreće koja je pogodila mali Plav i nekoliko porodica u njemu postao još tragičniji.

Da podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se oko 19:35 sati, kada je došlo do direktnog sudara dva automobila, verovatno izazvanog brzom vožnjom i pokušajem preticanja.

Takođe je bilo jezivo u Beranama dok su povređeni mladi ljudi brzo transportovani u Klinički centar pod rotacijama. Tamo su ih čekale spremne hirurške ekipe i lekari različitih specijalnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading