HAOS U BERANAMA: Tri muškarca uhapšena zbog oružja koje je registrovano na policijskog kolegu!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

23.12.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje i oduzimanje oružja u Beranama.

HAOS U BERANAMA: Tri muškarca uhapšena zbog oružja koje je registrovano na policijskog kolegu!

Foto: Profimedia

Crnogorska policija

U Beranama je došlo do dramatičnog hapšenja i oduzimanja oružja nakon policijske racije u jednom lokalnom lokalu. Prema saopštenju Uprave policije, tri muškarca su uhapšena, a kod jednog od njih pronađen je pištolj koji je registrovan na policijskog kolegu. Ovo izaziva pitanje o tome kako je Beranac došao u posed oružja koje je bilo registrovano na pripadnika policije.

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala izveli su raciju uz snažnu podršku taktičkih specijalnih jedinica Sektora policije posebne namene u lokalu gde je bilo prisutno više članova visokorizičnih kriminalnih grupa. Prema navodima iz Uprave policije, prethodno je primećeno šenlučenje ispred lokala, što je ukazivalo na prisustvo pripadnika crnogorskih klanova.

Tokom racije, policija je oduzela tri komada vatrenog oružja - tri pištolja od kojih je jedan pronađen kod S.S. (32), drugi kod S.R. (45) i treći kod L.J. (27). Pored toga, prilikom sprovođenja službenih radnji, S.J. (53) je vređao policajce i pretio im, što je dovelo do upotrebe sredstava prinude od strane policije.

Oružje i pronađene čaure biće poslate na veštačenje u danilovgradski Forenzički centar, dok je državni tužilac naložio da se osumnjičeni muškarci liše slobode zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja eksplozivnih materija.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading