SLAVSKA SVEĆA ZAPALILA STAN: Na licu mesta Hitna pomoć i vatrogasci!

Autor:

Hronika

19.12.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prostorija u kojoj je izbio požar, veličine je oko 20 kvadrata, a ona je potpuno izgorela.

SLAVSKA SVEĆA ZAPALILA STAN: Na licu mesta Hitna pomoć i vatrogasci!

Foto: shutterstock

novi sad

U ulici Stevana Musića u Novom Sadu danas popodne došlo je do požara u stanu, a prema prvim informacijama, uzrok požara je slavska sveća. Požar je buknuo nešto posle 15:30 časova i izazvao je ozbiljnu materijalnu štetu, ali srećom, nije bilo povređenih.

Prostorija u kojoj je izbio požar, veličine je oko 20 kvadrata, a ona je potpuno izgorela, a vlasnik stana je naveo da je sveću ostavio bez nadzora na kratko vreme. Požar je brzo lokalizovan zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca, ali je ipak naneta značajna šteta.

Slavska sveća, koja je bila uzrok požara, podsećamo, predstavlja tradicionalni deo verskih i porodičnih rituala tokom proslave slave.Pravilna upotreba sveće zahteva oprez i pažnju, kako bi se izbegle potencijalno opasne situacije poput ove danas u Novom Sadu.

Brza reakcija vatrogasaca doprinela je tome da požar ne zahvati druge delove stambene zgrade, čime je sprečena dalja šteta i potencijalna opasnost po živote stanara. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading