STARAČKI DOM U MALOM MOKROM LUGU NIJE SIGURNO MESTO ZA STARE? Vlasnik ima bogat dosije u policiji, natovario probleme na vrat?

Autor: T.V.

Hronika

14.12.2023

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik ovog doma za stare ima dosije u policiji, a kada je bačena bomba na starački dom pre tri godine, spekulisalo se da eksplozivna naprava ima veze baš sa vlasnikom Željkom S.

STARAČKI DOM U MALOM MOKROM LUGU NIJE SIGURNO MESTO ZA STARE? Vlasnik ima bogat dosije u policiji, natovario probleme na vrat?

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Sinoć u večernjim časovima izbio je požar u staračkom domu u Malom Mokrom Lugu, međutim, ovo nije jedini incident sa kojim se vlasnik ovog dom za stare suočavao.

Naime, pre tri godine, ni manje ni više, bačena je bomba u dvorište staračkog doma u beogradskom naselju Mali Mokri Lug koji je u vlasništvu Željka S.

Tada povređenih nije bilo, što nažalost nije slučaj kada je reč o jučerašnjem haosu kada je buknula vatra.

Kako smo tada pisali, bomba je bačena iz susednog dvorišta, a sigurnosne kamere snimile su ovaj napad.

Kako nezvanično saznajemo, vlasnik ovog doma za stare ima dosije u policiji, a tada se i spekulisalo da eksplozivna naprava ima veze s vlasnikom Željkom S., međutim on je odgovorno tvrdio da je u pitanju greška i da nema nikakve veze sa tim.

- Trgovao je sa automobilima. A i tačno je da ima dosije u policiji, još tada je imao problema sa zakonom, nije ni čudo što je bomba završila baš u dvorištu zgrade njegovog staračkog doma - nezvanično saznajemo.

Kako smo ranije pisali, policija je sprovela istragu nakon požara, a zvanične i detaljne informacije o tome još uvek nisu dostupne, iako nam je jedan od radnika rekao kratko da je najverovatnije uzrok požara neispravan laptop uređaj.

 

Nažalost, nakon ovog incidenta, dvoje starih ljudi izgubilo je život, a još petoro je povređeno. Vatrogasci-spasioci evakuisali su 73 korisnika doma i 8 zaposlenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading