PALI NA GRANICI SA PREKO 3 HILJADE PAKLICA CIGARETA! U specijalnim bunkerima švercovali robu! (FOTO)

Autor:

Hronika

13.12.2023

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšena dvojica vozača autobusa.

PALI NA GRANICI SA PREKO 3 HILJADE PAKLICA CIGARETA! U specijalnim bunkerima švercovali robu! (FOTO)

Foto: Uprava carina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije i Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina, uhapsili su po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Beogradu dvojicu vozača autobusa, .B.M. (46) i N.H. (47),  zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krijumčarenje.

Naime, policija je na Graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, pregledom autobusa sa područja AP Kosovo i Metohija, u kojem su se nalazili osumnjičeni, u specijalno izrađenim bunkerima pronašla i zaplenila 3.036 paklica različitih vrsta cigareta.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, pre nekoliko dana su službenici Specijalnog policijskog odeljenja uhapsili Slavka Stojanovića bivšeg direktora Uprave policije Crne Gore pod sumnjom da je učestvovao u švercovanju cigareta.

Kako su prenosili crnogorski mediji, Stojanović je uhapšen po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), i na teret mu se stavlja zloupotreba službenog položaja i učestvovanje u švercu cigareta.

Pored bivšeg direktora policije Slavka Stojanovića, u ovoj akciji crnogorske policije uhapšeno je još nekoliko osoba, a policija je izvršila racije i pretrese na više lokacija u Crnoj Gori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading