ŽENE MONSTRUMI U SRBIJI - SVIREPO UBILE MUŽEVE! Betonirale, kasapile testerom i kuvale njihove organe! (FOTO)

Autor:

Hronika

10.12.2023

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove tri žene su na najmonstruoznije načine ubije svoje muževe.

ŽENE MONSTRUMI U SRBIJI - SVIREPO UBILE MUŽEVE! Betonirale, kasapile testerom i kuvale njihove organe! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Facebook

U toku prošle godine su čak tri žene i majke na svirep i hladnokrvan način ubile svoje muževe.

Zabetonirala muža u šupi

Ubistvo Ivana Stojanovića u selu Veliko Trnjane kod Leskovca je posebno uznemirilo javnost jer je žena-ubica Biljana Stojanović godinama krila ubistvo supruga.

Naime, u ovom selu su u junu 2022. godine pronađena dva beživotna tela suprućnika Biljane i Ivana Stojanovića. Telo žene je otkriveno u štali na jastuku i belom čaršafu, a istragom je utvrđeno da je ona izvršila samoubistvo tri godine nakon što je svog supruga ubila i zabetonirala u istoj šupi u buretu koje se nalazilo iza pregradnog zida te prostorije.

- Nakon što su porodica i prijatelji sahranili Biljanu pronalazak tela njenog supruga bio je ispraćen sirenama, kada je i celo selo saznalo da je Ivanovo telo bilo zabetonirano u prostorijama porodične kuće - podseća izvor Kurira.

Republika

Foto: FACEBOOK

Ivan i Biljana Stojanović

Ivan je u Velikom Trnjanu poslednji put viđen više od tri godine ranije, a nije poznato koliko je tačno leš zabetoniram bio u kući. Radio je u Rusiji gde je bio godinama, a kada se pre tri godine vratio, gubi mu se svaki trag. Za sve to vreme je Biljana govorila da ih je napustio i da se više nikada neće vratiti.

Policija se ubrzo otvrdila da je Biljana jedina koja je mogla da počini ovo ubistvo, kao i da nije imala saučesnika.

Ubila ga testerom i skuvala mu genitalije

Tereza Perić iz Zrenjanina je na monstruozan način ubila supruga Slađana Perića kom je presudila testerom, a onda mu izvadila sve organe i kuvala ih.

Republika

Foto: FACEBOOK

Tereza i Slađan Perić

Ovo ubistvo se dogodilo 11. maja ove godine. Terezin bivši partner je ispričao da je znala da Slađan i ona imaju problema i da nije bila stabilna, a ono što je najjezivije u celoj priči jeste da je Tereza sve to uradila dok je njena ćerka bila u kući.

Tereza se nalazi u pritvoru i sudi joj se za krivično delo teško ubistvo.

Ubila muža jer su ga deca volela više od nje - krila ga u spavaćoj sobi

Jasmina S. (44) iz Lazarevca je početkom marta 2022. godine nasmrt izbola supruga Sinišu S. u njihovom stanu, a njegovo telo krila u spavaćoj sobi nekoliko dana.

Pokušala je sebi da oduzme život kada je prerezala grkljan, ali su joj u bolnici spasili život i odatle je odvedena pravo u pritvor.

Motiv ovog zločina još uvek nije utvrđen, ali se spekuliše da je Jasmina supruga uhvatila u prevari, kao i to da je navodni motiv bio to što su deca više volela Sinišu nego nju i da ona to nije mogla da podnese.

Republika

Foto: Prinskrin

Jasmina i Siniša S.

Imali su troje dece, a najstariji sin je nakon zločina ispričao da ne želi više da čuje za nju.

- Ona mi je zagorčala život. Mogu vam reći da me je rodila, ali ona mi nije majka već monstrum. Nikada više ne želim da je vidim - rekao je on nakon zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading