GORI STAN U BEOGRADU! Žena se nagutala dima, odbila pomoć lekara!

Autor:

Hronika

09.12.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednom stanbenom objektu u Beogradu izbio je požar.

GORI STAN U BEOGRADU! Žena se nagutala dima, odbila pomoć lekara!

Foto: Tanjug/BRANKO LUKIĆ

U ulici Branka Krsamanovića u Beogradu, izbio je požar u stambenom objektu.

Požar se dogodio u stanu na prvom spratu.

Starija ženska osoba nagutala se dima, ali je odbila transport do bolnice, prenosi Telegraf.

Podsetimo, pre nekoliko dana je ogroman požar izbio na porodičnoj kući porodice Spasić u Kraljevu, a vatrena stihija iza sebe je ostavila potpunu pustoš. Sedmočlana porodica je pred sam početak zime ostala bez krova nad glavom.

- Plamen je zahvatio čitav krov i ceo gornji sprat, preko 100 kvadrata. Kako je bila lamperija sve je izgorelo. U trenutku izbijanja požara svi sem oca i brata koji rade na terenu su bili unutra, na sreću svi smo na vreme izašli napolje. Najpotrebnije je samo da krov sanirati što pre, kako bi spasili bar ono što je ostalo čitavo - rekla je za RINU Katarina Spasić i dodala da su loše instalacije najverovatnije uzrok požara.

Takođe, pre dva dana je petočlana porodica iz Sjenice zbog požara ostala bez krova nad glavom. U teškom trenutku dom porodica Ðurić iz sela Krajinoviće, udaljenog nedaleko od Sjenice, je progutao veliki požar tokom popodnevnih sati na praznik Vavedenje.

Po rečima domaćina, sve se odigralo munjevitom brzinom, a u trenutku izbijanja požara Marko je bio u štali kod stoke, a deca u školi.

- Ne mogu da posumnjam šta može da bude uzrok požara, šporet ili struja, nema šta treće. Odmah su nam u pomoć pri gašenju pritekle komšije iz sela sa cisterna, crevima, na kraju smo nekako ugasili, od svega što smo imali ostale su samo zidine i paljevina - priča domaćin Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading