SARA SE JAVILA DA JE ZASPALA U AUTOBUSU, OD TAD JOJ SE GUBI SVAKI TRAG! Sumnja se da je OTETA, na telefon se javio nepoznati muškarac!

Autor:

Vesti

09.12.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osoba koja je objavila na društvenoj mreži Fejsbuk informaciju o njenom nestanku, navela je da se sumnja da je ipak u pitanju otmica.

SARA SE JAVILA DA JE ZASPALA U AUTOBUSU, OD TAD JOJ SE GUBI SVAKI TRAG! Sumnja se da je OTETA, na telefon se javio nepoznati muškarac!

Foto: Facebook

U Beogradu je danas prijavljen nestanak jedne devojke. Nestala je oko 13h 

- Devojka se zove Sara Petrović, ima 17 godina, iz Borče je, visoka 165 cm, ima braon kosu i braon oči i mršave je građe. Ako je neko video ovu osobu, neka se javi na broj telefona 064/181-7615 (broj majke) - stoji u opisu objave na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Poslednji put kad je viđena nosila je ove farmerke. Obučena je u crno i nosila je crni ranac.

Kako je takođe navedeno u objavi, viđena je poslednji put kod ''Franša''. Ušla je u autobus ka autobuskoj stanici kod Zelenog venca. Javila se samo da je zaspala u autobusu i od tad joj se gubi svaki trag. Na njen telefon se javlja nepoznata muška osoba. Ne znamo da li je u pitanju krađa telefona, ili otmica - navodi se u objavi.

Osoba koja je objavila na društvenoj mreži Fejsbuk informaciju o njenom nestanku, navela je da se sumnja da je ipak u pitanju otmica, budući da bi došla kući svakako, ukoliko joj je ukraden telefon. 

- Molimo sve ljude da dele i svaka informacija nam je važna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading