"UPLALILO SE SVETLO I UGASILA SE MUZIKA, A ONDA SE POJAVILA POLICIJA"! Drama u poznatom klubu u Novom Sadu - hitno evakuisan obejkat!

Autor:

Hronika

09.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je veliki broj gostiju poznatog novosadskog kluba morao da bude evakuisan.

"UPLALILO SE SVETLO I UGASILA SE MUZIKA, A ONDA SE POJAVILA POLICIJA"! Drama u poznatom klubu u Novom Sadu - hitno evakuisan obejkat!

Foto: shutterstock

Policija

Sinoć je u poznatoj diskoteci u Novom Sadu dojavljena bomba, a gosti su morali da budu evakuisni.

Na lice mesta su izašle ekipe policije koje su izvršile pregled objekta i ustanovile da je dojava bila lažna. Nakon pregleda, gosti lokala su se vratili u objekat.

- Mi smo bili u klubu i odjednom svetlo i prestala je muzika da se čuje. Pojavila se policija i čuli smo da je dojava o bombi i eto nas napolju - rekao je jedan od očevidaca.

 

 

Podsećamo i da je juče u više beogradskih škola stigla anonimna dojava o postavljenoj bombi.

Na području cele Republike Srbije, a ponajviše u glavnom gradu Beogradu, svakodnevno stižu preteći mejlovi u raznorazne ustanove. Najviše uznemiravajućih mejlova stižu na adrese srednjih i osnovnih škola, kao i drugih obrazovnih ustanova. 

Ovim povodom juče oglasio se MUP.

- MUP je samo danas u Beogradu, pregledao 1.180 objekata i vozila povodom pretnji upućenih institucijama i školama.

U vremenu od 07.53 do 18.15 čas, na teritoriji PU za grad Beograd, policijski službenici su izvršili potrebne provere povodom pretećih navoda iz mejila i to u osnovnim školama 276, srednjim škola 104, vrtićima 199, privatnim školama 11, ekspoziturama banaka 150, objektima „Pošte Srbije“ 133, benzinskim pumpama 146, tržni centrima 32, objektima vezanim za javni prevoz - 129.

Prilikom provera nisu pronađeni sumnjivi predmeti, naveli su iz MUP-a u saopštenju.

Podsećanja radi, dojava je juče stigla i na adresu i sportske dvorane Pendik u Novom Pazaru.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading