NEMA VIŠE NAŠEG ACE: Majka ga polila benzinom i zapalila - porodica i dalje u ŠOKU!

Autor:

Hronika

08.12.2023

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neutešni Aleksandrov otac Rade rekao je da se ipak nadao da će se njegov najstariji sin izvući bez obzira na to što je zadobio teške telesne povrede.

NEMA VIŠE NAŠEG ACE: Majka ga polila benzinom i zapalila - porodica i dalje u ŠOKU!

Foto: Društvene mreže

Aleksandar Tomin (26) iz Srpske Crnje koji je preminuo rano jutros u Kliničkom centru Vojvodine od povreda u vidu opekotina koje je zadobio na preko 50 odsto tela kada ga je navodno majka Smilja M. (44) polila benzinom i zapalila u kući svog emotivnog partnera Š.LJ. (58), biće sahranjen u ponedeljak 11. decembra u 14 časova na mesnom groblju u Srpskoj Crnji, saznaje "Blic".

Oporavljajući se od inicijalnog šoka, članovi porodice nesrećnog mladića i dalje u suzama kažu da im nije jasno šta je Aleksandar mogao da kaže mami pa da je toliko izvede iz takta da ona počini tako strašan zločin i nadaju se da će konačno završiti u zatvoru.

Neutešni Aleksandrov otac Rade rekao je da se ipak nadao da će se njegov najstariji sin izvući bez obzira na to što je zadobio teške telesne povrede.

- Nije slutilo na dobro, ali smo se ipak nadali. Nema više našeg Ace - kaže Rade odmahujući glavom u neverici brinući se za ostalo sedmoro dece od kojih najmlađe ima samo tri godine.

Već pokušala da zapali Aleksandra i njegovog mlađeg brata

Osumnjičena Smilja M. već je jednom pokušala da polije benzinom i zapali Aleksandra i njegovog mlađeg brata Sašu.

- Bilo je to otprilike pre dva meseca. Tada su Aca i Saša svratili do nje i izbila je svađa. Ona ih je posula benzinom a oni su uspeli da pobegnu i prijavili su slučaj policiji koja je o čitavom slučaju obavestila tužilaštvo koje nije reagovalo. Policija je intervenisala više puta zbog naše majke jer je nasilna i alkoholičarka. Tukla se i služi kaznu kućnog zatvora bez elektronskog nadzora zbog nanošenja teških telesnih povreda. Ostavila je tatu i nas osmoro dece a onda je otišla kod tog čoveka pa se i sa njim tukla i svađala. Da je tužilaštvo odreagovalo kako treba i odmah je smestilo u pravi zatvor, ništa se od ovoga ne bi desilo - ispričao je mlađi Aleksandrov brat.

Dodao je da mu sve deluje kao da je Smilja M. to već planirala upravo zato što joj to nije prvi put da pokuša da zapali decu.

- Šta čovek drugo da pomisli? Pokušala je jednom, pa na sreću nije uspela i evo sada joj je to nažalost pošlo za rukom. Nadam se da će je sada tužilaštvo smestiti u pravi zatvor da ne može više nikoga da povredi - surovo realno priča sagovornik.

Smilja se tereti za nasilje u porodici

Podsetimo, policija u Srpskoj Crnji uhapsila je Smilju M. po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Кikindi zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici za šta joj je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

- Istraga je i dalje u toku a osumnjičena je izjavila da joj se sin sam zapalio a njen emotivni partner koji je prisustvovao incidentu rekao je da se ne seća ničega te je pušten kući. Trenutno se ne može tvrditi da je majka polila sina benzinom i zapalila ga mada postoje indicije da je to zaista uradila. No, istraga će pokazati pravu istinu - priča za "Blic" izvor upoznat sa tokom istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Maja

09.12.2023 14:19

Jadan momak i ostatak njegove porodice a majcina pijandura nagradjena od tuzilastva. Pomogli joj da ostvari to sto je naumila. Tesko nama u kakvoj zemlji zivimo.