"COMIKA GDE SI SE SAKRILA, ŠTO SI POBEGLA": Žrtva silovanja instruktora jahanja otkrila na sudu potresne detalje!

Autor:

Hronika

08.12.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom svedočenja, optuženi M. Đ. je konstantno pokazivao znakove nervoze i nije se slagao sa njenim iskazom.

"COMIKA GDE SI SE SAKRILA, ŠTO SI POBEGLA": Žrtva silovanja instruktora jahanja otkrila na sudu potresne detalje!

Foto: shutterstock, Printscreen/Instagram

Danas je u Beogradskom Višem sudu nastavljeno suđenje M. Đ., instruktoru jahanja, koji je optužen od strane svojih učenica da ih je silovao i seksualno zlostavljao tokom dugog niza godina.

Posle pauze, svedočenje je nastavila druga žrtva, A. V., koja je izjavila da je optuženi bio prijatelj njihove porodice.

- M. Đ. poznajem od svoje treće godine zato što je on naš porodični prijatelj. U leto 2018. dogodilo se to da sam nakon jahanja bila sa konjem, a M. Đ. me je prvo zagrlio s leđa, a potom poljubio, ja sam ga odgurnula. Potom me je zgrabio i počeo da me ljubi po ušnoj školjci, vratu i nabio mi je svoj polni organ. Osetila sam ga. Plakala sam ceo trening i nakon toga - rekla je na početku svedočenja devojka koja je takođe, svedočila iz posebne prostorije:

- Uspela sam da pobegnem i nakon toga sam se trudila da se ponašam normalno. Ostala sam u klubu jer volim konje i nisam nikome rekla šta se tada dešavalo.

Prema daljem svedočenju A. V., ona je opisala incident koji se dogodio 28. marta 2019. godine, kada je optuženi pokušao da je siluje.

- Toga dana sam pre škole na poziv M. Đ. došla da prošetam povređenog konja jer nikog nije bilo u klubu. Nakon što sam ga prošetala pozvao me u sobu i ja sam otišla, mislila sam da će mi tada zadati novi zadatak - kaže ona i dodaje:

- Ustao je da zaključa vrata, a ja sam pokušala da izađem, ali nisam uspela da pobegnem. Počeo je da me ljubi po vratu, po ustima i sa mo dodiruje grudi, skinuo mi je majicu i ja sam se zaledila. Ustao je i skinuo mi je pantalone i donji veš i pokušao je da mi raširi noge, ali jednostavno nije uspeo pa je nastavio da se trljao od mene, simulirajući seks dok je ležao preko mene.

Kako je dalje navela, pre nego što je njoj skinuo odeći, skinuo je i sebi pantalone.

- Ubrzo se začuo da neko dolazi, jer je makadamski put prolaz štali pa je on tada skočio i obukao se brzo, a mene ostavio unutra - rekla je devojka koja je u tom trenutku imala 17 godina i dodala:

- Izašao je napolje i razgovarao sa nekom čovekom, a ja sam se obukla i pobegla u boks gde je bio konj, tada sam gledala na telefonu kada imam autobus kako bi pobegla iz kluba. Ubrzo se okrivljeni vratio i tražio me, dozivao me:" Comika gde si se sakrila, što si pobegla"

Kako je dalje navela, kada je video posle nekog vremena da je nema, otišao je.

- Tada sam pobegla na drugi izlaz iz kluba koji vodi direktno do parkinga i otrčala do stanice i otišla sam u školu - rekla je oštećena i dodala:

Osećala sam se loše, kao da sam nešto kriva. Takođe, on je bio naš kućni prijatelj pa nikome nisam govorila o tome. Nakon toga 15 dana nisam išla na časove, a kada sam se vratila sa mnom je uvek bila neka drugarica. Tada je jedna od njih primetila da ne uživam u jahanju i da nešto nije uredu pa mi je predložila da odem iz kluba što sam i učinila u avgustu te godine.

Kako je navela nju je okrivljeni često dozivao sa rečjna:"Dođi kod deda Miše" a ona je imala utisak da joj je on deda kog nikad nije imala.

Tokom svedočenja, optuženi M. Đ. je konstantno pokazivao znakove nervoze i nije se slagao sa njenim iskazom. U jednom trenutku, njegov advokat mu je gestikulacijom sugerisao da ne komentariše i ne prekida izlaganje.

Advokati optuženog su naglasili da je njihov klijent teško bolestan. Sledeće ročište je zakazano za 15. decembar, kada se očekuje svedočenje još dve devojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading