KOSTINA SESTRA PUCALA IZ PIŠTOLJA SPECIJALACA! Otac i nju obučavao kao profesionalca! (FOTO)

Autor:

Hronika

08.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo iz kog oružja je pucala sestra Koste Kecmanovića.

KOSTINA SESTRA PUCALA IZ PIŠTOLJA SPECIJALACA! Otac i nju obučavao kao profesionalca! (FOTO)

Foto: Republika/Ustupljene fotografije, Shutterstock

Sestra Koste Kecmanovića je zajedno sa bratom i ocem Vladimirom Kecmanovićem posećivala streljanu, gde ju je otac kao i Kostu obučavao kako da barata vatrenim oružjem, o čemu je Republika prva pisala i došla do ekskluzivne fotografije koju nam je ustupio jedan od radnika streljane u koju su Kecmanovići dolazili. Upravo zbog te fotografije je pokrenuta istraga nadležnih organa.

Pištolj iz kog je Kostina sestra pucala je italijanska Bereta M9, poluautomatski pištolj sa kratkim trzajem koji koriste Oružane snage Sjedinjenih Američkih Država. Vojska Amerike je ovaj pištolj koristila u invaziji na Panamu, Persijskom zalivskom ratu, Somalijskom civilnom ratu, ratu u Avganistanu i ratu u Iraku.

Republika

Foto: Republika/Ustupljene fotografije

Sestra Koste Kecmanovića u streljani

Podsetimo, 3. maja je Kosta Kecmanović izvršio masovno ubistvo u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' kada je usmrtio devet svojih vršnjaka i čuvara škole Dragana.

On je tada pucao iz pištolja ''bereta M9'' koji pripada njegovom ocu Vladimiru.

Podsetimo, Vladimiru Kecmanoviću se na teret stavlja teško delo protiv opšte sigurnosti jer je sina obučavao da puca na dve lokacije i nije obezbedio pištolje i municiju koje je Kosta uzeo pre masakra, dok je Miljana Kecmanović optužena zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja jer je na metku pronađenom u učionici smrti registrovan njen DNK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading