NOŽEM ISEKLI MUŠKARCA I OROBILI GA! Podignuta optužnica protiv dvojice muškaraca!

Autor:

Hronika

08.12.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv dvojice muškaraca zbog krivičnog dela razbojništvo podignute optužnice.

NOŽEM ISEKLI MUŠKARCA I OROBILI GA! Podignuta optužnica protiv dvojice muškaraca!

Foto: pixabay.com

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je 8. decembra ove godine podiglo optužnicu protiv B.J. (45) i Z.N. (31) zbog postojanja opravdane sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo Razbojništvo na taj način što su dana 14. oktobra u Zemunu upotrebom sile protiv oštećenog Lj.J. pokušali da oduzmu tuđu pokretnu stvar - novac koji je oštećeni imao kod sebe, te su oštećenom nožem naneli laku telesnu povredu u vidu sekotina u predelu trećeg prsta leve šake.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo sudu da okrivljene oglasi krivima i izrekne im krivične sankcije po zakonu, te je predložilo i da se prema okrivljenima produži pritvor koji je određen rešenjem sudije za prethodni postupak od 10. novembra, a s obzirom da i dalje postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će isti u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Odredbom Krivičnog zakonika propisano je da će učinilac krivičnog dela Razbojništvo biti kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 2 do 10 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading