ISPLIVAO SNIMAK - EVO GDE JE PRONAĐENO TELO FRIZERA KOJI JE UBIJEN PRE VANJE! Još uvek se vide tragovi zločina (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak frizera prijavljen je 22. novembra, a njegovo telo je nađeno u Velesu.

ISPLIVAO SNIMAK - EVO GDE JE PRONAĐENO TELO FRIZERA KOJI JE UBIJEN PRE VANJE! Još uvek se vide tragovi zločina (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@telmatv4603

Danas su na konferenciji za štampu otkriveni užasavajući detalji zločina koji je potresao region. Sedam dana nakon misterioznog nestanka, četrnaestogodišnja Vanja Gjorčevska pronađena je sinoć, i to nažalost, mrtva.

 

Takođe, objavljen je i snimak mesta na kojem je bio zakopan Panče Žežovski (74), frizer kojeg je ubila ista kriminalna grupa koja je otela i ubila Vanju Đorčevsku (14).

Njegovo telo je nađeno u Velesu.

 

 

Podsetimo, sedam dana nakon misterioznog nestanka, četrnaestogodišnja Vanja Gjorčevska pronađena je sinoć, i to nažalost, mrtva. Ceo region se od sinoć oprašta od devojčice koja je stradala, ljudi masovno izjavljuju nesrećnoj majci Zorici saučešće zbog tragičnog gubitka.

A nestanak frizera prijavljen je 22. novembra. Veruje se da je ubijen zbog duga od 500 evra.

MUP ima u pritvoru izvršioce dva ubistva - devojčice Vanje i Pančeta Žežovskog, rekao je ranije danas ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski.

- U vezi sa dva slučaja osumnjičeno je pet osoba, tri osobe su u pritvoru, jedna je van zemlje, a peto lice, otac maloletnice, jeste privedeno, obavljeno je saslušanje, mere će uzeti po nalogu Tužilaštva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr ja

04.12.2023 16:01

Streljanje