PLAČE, ZAPOMAŽE I DOZIVA ĆERKU! Otac ubijene Vanje sve negira u policiji!

Autor:

Hronika

04.12.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na konferenciji za medije, ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije, Oliver Spasovski, izneo je jezive pojedinosti, otkrivajući da je otac 14-godišnje Vanje Gjorčevse navodno bio umešan u njenu otmicu.

PLAČE, ZAPOMAŽE I DOZIVA ĆERKU! Otac ubijene Vanje sve negira u policiji!

Foto: Shutterstock,Facebook

Iako otac još uvek daje izjavu policiji, on negira sve optužbe, iako se protiv njega sumnja na osnovu iskaza jednog od osumnjičenih.

Njega je policija privela sinoć.

- Nije mogao da zadrži suze. Jecao je i zapomagao, čak u jednom trenutku dozivao svoju ubijenu ćerku. Negirao je da ima bilo kakve veze sa njenom otmicom i likvidacijom - pišu tamošnji mediji.

Podsećanja radi, na današnjoj konferenciji za štampu izneti su jezivi detalji zločina. Otmičari su, navodno, informaciju o tome kada će se devojčica kretati sama dobili od oca dan pre ubistva, nakon čega su je kidnapovali, vezali ruke i noge i ubacili u vreću za spavanje.

Planirali su da traže otkup, ali nakon što je ceo region tražio devojčicu, uspaničili su se i ubili je. Dete je zakopano u okolini Skoplja, a policija je rasvetlila ubistvo 7 dana nakon što je nestanak prijavljen.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading