ODRŽAVAO KOMPJUTERE PA ZLOUPOTREBIO KLJČ I POKRAO VLASNIKA: Zaposleni oštetio firmu za 20.000 evra i 87.000 evra opreme - određen mu pritvor!

Autor:

Hronika

02.12.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni se na saslušanju priznao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret - pronevera u obavljanju privredne delatnosti.

ODRŽAVAO KOMPJUTERE PA ZLOUPOTREBIO KLJČ I POKRAO VLASNIKA: Zaposleni oštetio firmu za 20.000 evra i 87.000 evra opreme - određen mu pritvor!

Foto: Shutterstok, MUP

Pred Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu saslušan je A. V. (45) zbog sumnje da je oštetio privredno društvo u kojem je obavljao poslove održavanja softverskih i hardverskih elemenata računara i sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist.

Osumnjičeni se na saslušanju priznao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret - pronevera u obavljanju privredne delatnosti.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor, koji predlog je sudija usvojio i odredio mu pritvor da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Sumnja se da je A. V. u periodu od kraja 2021. do novembra 2023. godine, u privrednom društvu u kojem je obavljao poslove održavanja softverskih i hardverskih elemenata računara, zloupotrebio ključ službenih prostorija u više navrata i otuđio oko 20.000 evra i hardverske računarske komponente u vrednosti od oko 87.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading