OSUMNJIČENI ZA FILIPOVO UBISTVO VEĆ ROBIJAO ZBOG ZLOČINA! Još kao maloletnik krenuo stranputicom - odležao samo pet godina za isto krivično delo (FOTO)

Autor: T.V.

Hronika

30.11.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni I.Č. odležao je kaznu maloletničkog zatvora u trajanju od 5 godina zbog ubistva sugrađanina Zoltana Bukovca (55) sa još dvojicom saučesnika.

OSUMNJIČENI ZA FILIPOVO UBISTVO VEĆ ROBIJAO ZBOG ZLOČINA! Još kao maloletnik krenuo stranputicom - odležao samo pet godina za isto krivično delo (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, MUP Srbije

Jutros su P. M. (35) i I. Č. (25) iz Subotice uhapšeni na teritoriji somborske opštine pod sumnjom da su izvršili krivično delo ubistvo.

Kako saznaje Kurir, jedan od osumnjičenih već je ranije odležao zatvorsku kaznu za isto krivično delo.

Ovaj dvojac se dovodi u vezu s ubistvom vaterpoliste Filipa Zeljkovića (21), koje se dogodilo 15. oktobra ove godine na benzinskoj pumpi na Palićkom putu u Subotici. Iako su osumnjičeni brzo identifikovani, hapšenje je usledilo mesec i po dana nakon ubistva.

Detalji istrage i motivi ovog zločina još uvek nisu potpuno razjašnjeni. Uhapšeni će se suočiti s pravosudnim organima kako bi odgovarali za svoja dela.

Republika

Foto: Privatna arhiva, MUP Srbije

 

Naime, osumnjičeni I.Č. odležao je kaznu maloletničkog zatvora u trajanju od 5 godina zbog ubistva sugrađanina Zoltana Bukovca (55) sa još dvojicom saučesnika.

- Zoltan Bukovac napadnut je, kako se ispostavilo greškom, u noći između 13. i 14. januara 2016. godine na Teslinom naselju u Subotici. Sa teškim telesnim povredama hitno je prebačen na urgenti prijem u Opštu bolnicu Subotica, isto veče je zbog težine povreda transportovan u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad. Iako se na kratko probudio iz kome, tri nedelje od napada izgubio je bitku sa životom - podseća sagovornik Kurira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading