UHAPŠENE UBICE VATERPOLISTE FILIPA ZELJKOVIĆA! Policija im konačno stala na put - evo gde su pronađeni!

Autor: T.V.

Hronika

30.11.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio na benzinskoj pumpi, gde je došlo do verbalnog sukoba između Filipa i njegovog brata sa jedne strane, i napadača sa druge.

UHAPŠENE UBICE VATERPOLISTE FILIPA ZELJKOVIĆA! Policija im konačno stala na put - evo gde su pronađeni!

Foto: Društvene mreže, Shutterstock

Pripadnici MUP noćas su locirali i uhapsili ubice vaterpoliste Filipa Zeljkovića na području šireg reona Subotice.

Podsetimo, incident se dogodio na benzinskoj pumpi, gde je došlo do verbalnog sukoba između Filipa i njegovog brata sa jedne strane, i napadača sa druge. Sukob je eskalirao u tuču, a zatim i pucnjavu, u kojoj je mladi vaterpolista izgubio život.

Postoji snimak sa sigurnosnih kamera na kom se jasno vidi da je došlo do ozbiljnog fizičkog obračuna, ali ni svedoci ne mogu da budu sigurni da li je razlog za tuču, a onda i pucnjavu bila ta rasprava vezana za Filipovog mlađeg brata ili neraščišćeni računi od ranije između Filipa i napadača - navodi izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Tragično preminuli dvadesetjednogodišnji vaterpolista Filip Zeljković, koji je nedavno ubijen na Palićkom putu, pamtiće se kao talentovanisportista i druželjubivi mladić. Oni koji poznaju Filipa ističu da je bio krupan i perspektivan momak, bivši vaterpolista koji je uživao poštovanje u sportskim krugovima.

Filip je svoje obrazovanje sticao u privatnoj školi u Subotici, gde je uspevao da se posveti svojoj sportskoj karijeri, iako je u jednom periodu čak i živeo van grada zbog intenzivnih treniranja.

Njegovi prijatelji i poznanici opisuju ga kao osobu koja nije inicirala sukobe, već je, naprotiv, bio poznat po tome što se trudio da smiri situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading