SASLUŠAN NASILNIK KOJI JE PRETUKAO POLICAJCA NA VRAČARU: Evo šta je rekao!

Autor:

Hronika

27.11.2023

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio 22. novembra ove godine oko 19 sati.

SASLUŠAN NASILNIK KOJI JE PRETUKAO POLICAJCA NA VRAČARU: Evo šta je rekao!

Foto: Shutterstock

Muškarac N.P. napao policajca u jednom kafiću na Vračaru zadao mu teške telesne povrede. On je saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu. Kako piše Telegraf.rs njima je potvrđeno da je N.P. je priznao delo.

- Priznao je da je napao policajca, udarivši ga po glavi. S obzirom da mu je slomio prst, radi se o teškim telesnim povredama. Napadač nema krivični dosije, pušten je da se brani sa slobode, uz nalog da bude podvrgnut psihijatrijskom veštačenju. Biće saslušani i pripadnici MUP-a, odnosno policajac koji je napadnut i kolega koji je bio s njim. Takođe će biti saslušani svedoci, odnosno osobe koje su prisustvovale ovom incidentu - rečeno je portalu Telegraf.rs

Podsetimo, N.P. je napao policajca A.N. koji je bio na dužnosti, odnosno, u uniformi, dok su sedeli za stolom u kafiću. N.P. je prvo vređao i psovao policajca, a zatim ga udario u glavu. Kada je A.N. pokušao da ga privede, N.P. mu je slomio prst. Policajac je primljen na VMA, gde su lekari dijagnostikovali teške telesne povrede, nakon čega je nedavno pušten na kućno lečenje.

Na osnovu naloga Prvog osnovnog javnog tužilaštva, N.P. je zadržan. Incident se dogodio 22. novembra ove godine oko 19 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading