OVDE JE IZBODEN UČENIK TEHNIČKE ŠKOLE U ŽELEZNIKU! Posvađao se sa drugom, mladić izvadio nož i zario ga u vršnjaka - krv je lila! (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros oko 8.15 je došlo do incidenta u Tehničkoj školi u Železniku.

OVDE JE IZBODEN UČENIK TEHNIČKE ŠKOLE U ŽELEZNIKU! Posvađao se sa drugom, mladić izvadio nož i zario ga u vršnjaka - krv je lila! (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

 

 

U ranim jutarnjim časovima došlo je do incidenta u Tehničkoj školi u Železniku  kada je izboden mladić (16).

Kako saznajemo, do incidenta nije došlo u dvorištu škole, već ispred, a jedan od učenika ove škole se našao na mestu nesreće.

Naime, u pitanju su učenici drugog razreda srednje škole koji su išli su u isto odeljenje.

- Njih dvojica su izašli iz škole, čuo sam da se svađaju. Ja sam se odmah pomerio, naslutio sam da će biti neki haos nastavio sam ispred njih. Jedan plavi je psovao ovom drugom, gurkali su se, dok ovaj nije izvadio nož. Posle sam se okrenuo i video nastavnicu sa tim dečakom što je uboden. Držao se rukama za stomak, video sam samo krv da lije - kaže nam jedan od očevidaca.

Do svađe, a kasnije i krvavog obračuna je došlo između učenika koji su još uvek dobri drugovi. Još uvek nema informacija zašto je tačno došlo do ovog incidenta.

Dečak koji je izbo druga je pobegao sa lica mesta, ubrzo je uhapšen i doveden u policijsku stanicu. Policija i dalje traga za nožem.

Podsetimo, izbodeni mladić je odmah kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading