ŠEST NAPADA NOŽEM U POSLEDNJIH 48 SATI! Jedan se završio kobno!

Autor:

Hronika

20.11.2023

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incidenti se nižu jedan za drugim.

ŠEST NAPADA NOŽEM U POSLEDNJIH 48 SATI! Jedan se završio kobno!

Foto: shutterstock

U proteklih 48 sati, u različitim gradovima u Srbiji, zabeleženi su incidenti u kojima su oštrim predmetima napadani muškarci.

Poslednji u nizu, imao je koban ishod i desio se danas u Novom Sadu, kada je Bogoljub F. (47) prijavio policiji da je ubio svog cimera Nikolu N. (38) u blizini Higijenskog zavoda. Prema nezvaničnim informacijama, Bogoljub je svoju žrtvu ubo nožem čak 30 puta, od čega 18 u srce, 10 u leđa i dva puta u noge.


Samo nekoliko sati pre ovog događaja, u Beogradu, u Ustaničkoj ulici kod hotela "Srbija", dogodio se još jedan incident u kojem je mladić izboden. Prema pisanju medija, prethodila je tuča koja je eskalirala oštrim predmetom. Takođe, u istu noć su u bolnice dovedena još dvojica mladića sa povredama od uboda oštrim predmetom. Mladić A. P. je prevezen u Univerzitetsku dečiju kliniku "Tiršova" sa lakšim povredama, dok je N. Đ. (18) primljen u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama.

Ovo nije bio jedini slučaj nasilja u prethodnih nekoliko dana. U noći između 18. i 19. novembra, u Kruševcu, muškarac Ž. M. (25) je nakon rasprave ubo nožem u stomak muškarca (42) koji je inače vlasnik jednog ugostiteljskog objekta. Osumnjičeni je brzo uhapšen.

Takođe, 18. novembra, u autobusu 96 u pravcu Borče, dogodio se još jedan incident u kojem je muškarac Filip M. (32) nasrnuo na svog kuma Marka M. (28). Marko je tom prilikom zadobio posekotine na šaci i podlaktici.

Ovi incidenti su samo deo krvavog niza koji se proteže tokom poslednjih nekoliko dana. Još uvek nije poznat motiv ovakvog ponašanja, ali policija nastavlja sa istragom, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading