MAJKA SEKIROM SINU SMRSKALA LOBANJU NA SPAVANJU PA POLICIJI IZGOVORILA ČETIRI JEZIVE REČI! Godišnjica stravičnog porodičnog zločina u Subotici! NEZAPAMĆENO!

Autor:

Hronika

22.11.2023

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica je godinama trpela psihičko i fizičko nasilje od strane svog sina, koji je bio težak alkoholičar.

MAJKA SEKIROM SINU SMRSKALA LOBANJU NA SPAVANJU PA POLICIJI IZGOVORILA ČETIRI JEZIVE REČI! Godišnjica stravičnog porodičnog zločina u Subotici! NEZAPAMĆENO!

Foto: Shutterstock

Nedavno se navršilo deset godina od stravičnog zločina koji je potresao Suboticu, kada je  Danice Tot Kiralj (67) ubila svog sina Sergeja (42) nakon što je godinama trpela porodično nasilje.

Prema zvaničnim informacijama, Danica je, posle još jednog maltretiranja, sačekala da sin zaspi, izašla u dvorište i uzela sekiru kojom mu je na spavanju smrskala lobanju.


Danica je najpre pozvala ćerku koja nije živela sa njima i rekla šta je uradila, a potom i  policiju.

- Ubila sam rođenog sina - rekla im je.

Danica je godinama trpela psihičko i fizičko nasilje od strane svog sina, koji je bio težak alkoholičar. Prema svedočenju ljudi iz okoline, Sergej je stalno maltretirao majku, a nekoliko puta je bio smešten u psihijatrijske ustanove zbog svojih problema sa alkoholom.

Sergej je imao veoma težak život. Nakon smrti oca, njegovo psihičko stanje se pogoršalo, nekoliko puta je pokušao da izvrši i samoubistvo... Izgubio je i posao, radio je kao kontrolor kočnica na vozovima.

Živeo je sa majkom, koju je naročito krenuo da zlostavlja kad je izgubio oca. Kobnog dana je isto kući došao pijan, po običaju je počeo da maltretira majku i Danica je došla do tačke pucanja.

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading