ALBANAC UHVAĆEN NA DELU: Carinici na granici otkrili 4.500 kapsula koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci! (FOTO)

Autor:

Hronika

21.11.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Кrijumčarene psihoaktivne lekove indijskog porekla su zajedno sa putnikom preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

ALBANAC UHVAĆEN NA DELU: Carinici na granici otkrili 4.500 kapsula koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci! (FOTO)

Foto: Uprava carina

Carinici su 21. novembra 2023. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja 4.500 kapsula leka ''Pregabalin'', koji se nalazi na listi kontrolisanih psihoaktivnih supstanci.

Prekršaj je otkriven rano jutros, kada je na izlazu iz zemlje, za detaljan pregled izdvojen automobil, kojim je iz Albanije ka Finskoj sam putovao 31-godišnji strani državljanin.

- Na uobičajeno pitanje, da li ima nešto za prijavljivanje carinskoj kontroli, vozač je odgovorio odrično, rekavši da sa sobom nosi samo lični prtljag. Međutim, detaljnom kontrolom automobila je u prostoru ispod zadnjeg sedišta pronađeno 300 tabli sa po 15 kapsula neuropatskog leka ''Pregabalin'', bez originalnog pakovanja i bilo kakve prateće dokumentacije - navodi se u saopštenju Uprave carina.

Кrijumčarene psihoaktivne lekove indijskog porekla su zajedno sa putnikom preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading