DEVOJKA KOJA JE UBIJENA GREŠKOM: Životom platila vezu sa ''opasnim momkom'' - ova greška koštala je života!

Autor:

Hronika

19.11.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora je ubijena 19. novembra 2016 godine, a još se ne zna ko je kobnog dana iz zasede prišao automobilu u kojem se ona nalazila i u nju ispalio smrtonosne hice.

DEVOJKA KOJA JE UBIJENA GREŠKOM: Životom platila vezu sa ''opasnim momkom'' - ova greška koštala je života!

Foto: Privatna arhiva

"Na srcu je bolna rana, znam, anđeo si sada, na boljem mestu si jer u nama živiš ti, ponekad u san svrati mi. Postoji zemlja živih i zemlja mrtvih, a most između njih je ljubav. Samo ona jeste i samo ona ima smisla… Boleće dok ti se ne pridružim…” Ovo je poruka sa murala oslikanog na jednoj novosadskoj zgradi ispred koje je na današnji dan pre sedam godina ubijena fitnes instruktorka tridesetogodišnja Teodora Kaćanski.

Teodora je ubijena 19. novembra 2016 godine, a još se ne zna ko je kobnog dana iz zasede prišao automobilu u kojem se ona nalazila i u nju ispalio smrtonosne hice.

Pucnjava se dogodila u novosadskom naselju Telep, na parkingu u Somborskoj ulici, u večernjim satima, kada su se Teodora i njen dečko Nenad Stević dovezli autom.

Za volanom se u tom trenutku nalazio Stević, koji je uparkirao crni džip preko puta zgrade i otrčao do stana u kome je nešto zaboravio. Tada je, kako se pretpostavlja, nesećna devojka napravila kobnu grešku, jer je sa mesta suvozača prešla na mesto za volanom. Koji trenutak kasnije, iz žbunja je izleteo napadač i kroz zatamljena stakla iz "tetejca" ispalio nekoliko hitaca u Teodoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading