OGLASIO SE SRBIJAVOZ O NESREĆI KOD ODŽAKA: Četiri putnika povređena, ljudski faktor uzrok nezgode?

Autor:

Hronika

17.11.2023

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U večernjim satima, na delu pruge Odžaci - Ratkovo, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali putnički i teretni voz.

OGLASIO SE SRBIJAVOZ O NESREĆI KOD ODŽAKA: Četiri putnika povređena, ljudski faktor uzrok nezgode?

Foto: Printskrin

 Prema zvaničnim informacijama iz "Srbijavoza", srećom nije bilo poginulih, ali su četiri putnika povređena, dok je mašinovođa zadobio povredu ramena.

Nezgoda se dogodila kada je putnički voz, koji je putovao iz Novog Sada ka Bogojevu, sustigao teretni voz i udario u njegov zadnji vagon. Prema prvim saznanjima, uzrok nezgode je ljudski faktor, što će biti predmet istrage kako bi se utvrdila odgovornost za ovo večerašnje sudaranje.

Odmah nakon nesreće, na mesto događaja su stigli timovi "Srbijavoza" i "Infrastrukture železnice Srbije", kao i policija i Hitna pomoć. Povređeni putnici i mašinovođa su brzo prevezeni u dežurnu zdravstvenu ustanovu u Odžacima, gde su dobili adekvatnu medicinsku negu.

Iz "Srbijavoza" ističu da je bezbednost putnika i celokupnog železničkog saobraćaja njihov prioritet, te da će preduzeti sve mere kako bi se sprečile ovakve i slične nesreće u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading