ZLOSTAVLJAO TRI MALOLETNE SESTRE! Manijak (24) osuđen na 13 godina zatvora!

Autor:

Hronika

13.11.2023

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MUškarac (24) zlostavljao je tri maloletne sestre, a bio je u emotivnom odnosu sa njihovom majko.

ZLOSTAVLJAO TRI MALOLETNE SESTRE! Manijak (24) osuđen na 13 godina zatvora!

Foto: shutterstock

Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Dragana B. (24) iz Laktaša kod Banjaluke na 13 godina zatvora zbog obljube tri devojčice koje su sestre i samozadovoljavanja pred detetom.

Njemu je inače, banjalučki Okružni sud ranije izrekao 15 godina kaznu zatvora, dok mu je Vrhovni sud kaznu umanjio za dve godine. Naime, delimično je uvažena žalba odbrane optuženog te je Veće Vrhovnog suda preinačilo odluku o kazni.

Optuženom je u izrečenu kaznu uračunato vreme koje je proveo u pritvoru. Inače, optuženi je već osuđivan tri puta. Prvo je 2020. godine bio osuđen na 19 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja četiri devojčice. Tu presudu je ukinuo Vrhovni sud Republike Srpske i vratio je na novo odlučivanje.

Potom  je osuđen na 17 godina zatvora i to za obljubu tri djevojčice. I ta presuda je ukinuta te je predmet vraćen na novo suđenje nakon čega je osuđen na 15 godina zatvora zbog obljube tri devojčice i zbog samozadovoljavanja pred detetom. Tada je osuđen za blaži oblik krivičnih dela obljuba deteta mlađeg od 15 godina.

Prema nezvaničnim infomacima, žrtve su devojčice rođene  su 2005, 2007. i 2008. godine.

Navodno je optuženi bio u vezi sa njihovom majkom i pomagao joj u poljoprivrednim radovima zbog čega je svakodnevno boravio u njihovoj kući, dok je za to vreme otac devojčica bio odsutan,

Prema optužnici, sve se desilo od marta 2019. godine do februara 2020. godine kod Laktaša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading