VOZ POKUPIO "MERCEDES!" Scene užasa u Doljevcu - jezivi detalji nesreće!

Autor:

Hronika

10.11.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krv je uzeta od vozača kombija i mašinovođe radi analize prisustva alkohola, kako bi se dodatno istražile okolnosti nesreće.

VOZ POKUPIO "MERCEDES!" Scene užasa u Doljevcu - jezivi detalji nesreće!

Foto: shutterstock

Policija

Juče ujutru, oko 06:00 časova, na prugom prelazu u Doljevcu došlo je do ozbiljne saobraćajne nesreće između teretnog voza i kombija marke "Mercedes". Mašinovođa Z. B. upravljao je teretnim vozom koji je sudario sa kombijem vozača B. M. (1970) iz Čečine. U nesreći je vozač kombija zadobio lakše povrede, dok je njegova supruga, koja se nalazila na mestu suvozača, teže povređena sa prelomom karlice.

Uviđaj na mestu nesreće od strane nadležnih organa potvrdio je ozbiljnost situacije. Krv je uzeta od vozača kombija i mašinovođe radi analize prisustva alkohola, kako bi se dodatno istražile okolnosti nesreće.

Prema dosadašnjim informacijama, signalizacija na prugom prelazu nije bila u funkciji, te je obaveštenje o nailasku voza davao radnik železnice. Nažalost, vozač kombija, B. M., nije postupio po upozorenjima radnika, što je dovelo do sudara sa teretnim vozom.

Supruga vozača, koja je pretrpela teške povrede, trenutno je podvrgnuta lečenju, dok su vozač i mašinovođa pod istragom. Razlog zašto vozač nije reagovao na upozorenja još uvek nije poznat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
N.N

13.11.2023 04:49

Kako mozete da pisete neistine? Odakle vam informacije da je neki radnik zeleznice uopste stajao tamo da regulise saobracaj? Sramota..