"NIZA NIJE ISTA KAO NERMIN, TAJ DAN JOJ JE DAO KOMANDU...ONA JE POSLUŠALA?!" Jezive reči rođaka zverski likvidirane devojke - mislila je da će OVO spasiti nju i dete! (FOTO)

Autor:

Hronika

05.11.2023

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica ubijene Nizame i dalje nije dobila odgovore na brojna pitanja.

"NIZA NIJE ISTA KAO NERMIN, TAJ DAN JOJ JE DAO KOMANDU...ONA JE POSLUŠALA?!" Jezive reči rođaka zverski likvidirane devojke - mislila je da će OVO spasiti nju i dete! (FOTO)

Foto: Printscreen/Drustvene mreze, instagram, facebook - Nizza Hecimovic

Nermin Sulejmanović ubio Nizamu Hećimović

Više od dva i po meseca prošlo je od kada je Nermin Sulejmanović u Gradačcu počinio trostruko ubistvo i ranio tri osobe. Prva žrtva ovog stravičnog incidenta bila je njegova bivša supruga, Nizama Hećimović, čije je ubistvo čak i javno prenošeno.

Prva zajednička konferencija za medije nadležnih, koja je održana ove sedmice, nije zadovoljila javnost, jer je istaknuto da nije bilo propusta postupajućih službenih osoba u ovom slučaju. Međutim, porodica ubijene Nizame i građani ne smatraju da je to tačno i istrajno traže pravdu i odgovore.

- Rečeno je da nije došlo do propusta u policiji, i nažalost i moja porodica i ja smatramo to pogubnim za naše društvo. Jer, osim krivca, ubice, Nermina, ispalo je sada da je Niza kriva - razočaran je Sendić.

Foto: Dnevni Avaz/ A.Bešić, Društvene mreže

 

Riad Sendić, rođak ubijene Nizame, izražava razočaranje i nepoverenje u sistem. On ističe da su očekivali više od konferencije za medije nadležnih, ali nisu dobili zadovoljavajuće odgovore. Pitanje koje postavlja je zašto se žrtvu izjednačava s ubicom, a smatra to pogubnim za društvo.

Riad Sendić se priseća Nizaminih poslednjih trenutaka i njene borbe za život. On naglašava da je sve moglo biti sprečeno mnogo ranije jer je Nizama više puta prijavljivala nasilničko ponašanje svog supruga. Na kraju, ističe da je Nizama očekivala pomoć od policije, ali nije je dočekala.

Foto: Printscreen/Drustvene mreze, facebook - Nizza Hecimovic

 

- Zadnji vagon tog voza bio je sami 11. avgusta, kada je policija pozvana na lice mesta i kada su zakasnili. Da napomenem, na poslednju komandu koju je Nermin izdao Nizami, ona je jako sporo koračala do njegovog automobila, pre nego što je odveo na tu lokaciju, da bi kupila sebi vremena. Očekivala je da će čuti sirene, da će videti rotacije, ali, nažalost, do toga nije došlo - priča Nizamin rođak.

Porodica i prijatelji Nizame Hećimović nastaviće da istražuju ovaj slučaj i traže pravdu. Njihova borba se ne završava na konferenciji za medije, već ide dalje kako bi osigurali da se ovakve tragedije ne ponove u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading