NIKO NIJE KRIV ZA MASAKR U GRADAČCU, UMEŠALA SE POLICIJA?! Misteriozna Nerminova ljubavnica se krije i dalje od očiju javnosti - TUŽILAC RAZOTKRIO SVE!

Autor:

Hronika

02.11.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nermin Sulejmanović je svirepo ubio troje i ranio još troje ljudi.

NIKO NIJE KRIV ZA MASAKR U GRADAČCU, UMEŠALA SE POLICIJA?! Misteriozna Nerminova ljubavnica se krije i dalje od očiju javnosti - TUŽILAC RAZOTKRIO SVE!

Foto: ST/D. KADIĆ, Društvene mreže

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona i Uprava policije Tuzlanskog kantona, na zajedničkoj konferenciji su saopštili kako je poseban istražni tim zaključio da nije bilo protivzakonitog delovanja nadležnih službenika u slučaju koji je šokirao javnost, kada je Nermin Sulejmanović brutalno u prenosu uživo usmrtio Nizamu Hećimović, a zatim još dvoje ljudi u Gradačcu.

Dalibor Bingas, postupajući tužilac u predmetu Nermin Sulejmanović, javnosti je otkrio detalje krvavog pohoda, prenose mediji.

Foto: Nermin Sulejmanović/instagram

 

- Nermin Sulejmanović je pre otvaranja Pošte došao da podigne sudsko rešenje, koje je pokušao podići prethodni dan, ali je Pošta prestala s radom, to je važno zbog motivacije, tajminga onoga što će uslediiti nakon. On podiže sudsko rešenje kojim Sud odbacuje zahtev za određivanjem privremenih mera, otvara ga pred poštarem, toliko je on zainteresovan, potom odlazi kući, slika to rešenje, šalje ga prijatelju, uzima pištolj, kreće u kaznenu misiju, kreće prema kući Pamuković, gde ranjava Nedima Pamukovića, prisilno odvodi Hećimović sa detetom. Međutim, on se ne vraća kući. On se skriva na lokaciji koja nikome nije poznata, ni vlasniku te vikendice nije poznato da se on nalazi tu, a naročito policiji nije poznato. On tu ostaje nekih sat vremena, oko 10:25 on objavljuje, odnosno pušta onaj prenos, gde usmrćuje suprugu, nakon toga, posle određenog vremena napušta tu lokaciju. On se na toj lokaciji nalazi negde oko 9:30 do 10:30. Oko 10:39 on je ponovo u Gradu. Traži Džengiza Ondera. Sada obratite pažnju, od 10:43 do 10:57, znači za 14 minuta, on je ranio policajca Kotorić Huseina, usmrtio Denisa Ondera, pucao na Džengiza Ondera na rotoru kod pravoslavne crkve, a potom ga progonio do njegove porodične kuće, gdje ga je usmrtio i teško ranio njegovu suprugu. To se sve odigralo u 14 minuta. U 11:10 on odlazi prema Pelagićevu. Dakle, do toga je prošlo ukupno nešto više od pola sata. Skrivao se sat vremena, onda je došao u Gradačac, izvršio svo to nasilje, nakon toga opet nestaje, skriva se. Na koncu se skriva na jednoj napuštenoj farmi u Ledenicama gde ga pronalaze pripadnici Specijalne jedinice i on kada je shvatio da su u blizni, on izvršava samoubistvo u 13:45 - rekao je postupajući tužilac.

Foto: Facebook

 

Nadležni su poručili i da je zločin toliki, "do te mere, da je javnost ogorčena u nastojanju da se pronađe još neki krivac, da još neko bude odgovoran za taj užas."

- Kreirana je pretpostavka da je policija bila involvirana, da su neki policijski doušnici javljali informacije, da su saopštavali Sulejmanoviću nešto što on nije mogao znati, međutim, nakon analize 40 iskaza svedoka i drugih dokaza, došlo se do zaključka da ništa ne ukazuje da je nekon sarađivao, pogotovo ne od policijskih službenika sa počiniocem ovih krivičnih dela - zaključili su nadležni.

Za policijsku službenicu Dž. S. , za koju se spekulisalo da je na neki način bila povezana sa Sulejmanovićem, rekli su samo da je još uvek pod suspenzijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading